Kad je Partizan poveo sa 2:0, Vlade Đurović je rekao: ''Biće 2:2!'' Šta poručuje pred majstoricu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.06.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Za sada mu prognoza dobro ide.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Brojne reakcije izazvao je nekadašnji trener Crvene zvezde, Zadra, Panioniosa Vlade Đurović kada je odmah po završetku druge utakmice finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige izneo svoju prognozu da će Zvezda dobiti naredna dva meča i da će majstorica odlučiti šampiona.

Tako se i dogodilo, a kakva su sada razmišljanja iskusnog stručnjaka uoči sutrašnje utakmice odluke?

Podsetimo, igraće se sutra od 20 časova, a Partizan će biti domaćin u ''Štark areni''.

''Naelektrisano je, ne može da bude mirno kad igraju Partizan i Zvezda, nema tu nikakvih šansi. Moraju da budu najbolje sudije, da bude najbolje obezbeđenje, daj Bože da sve bude bolje. Peta utakmica, za prvaka, mi nemamo većeg prvaka od AdmiralBet ABA lige. Dva vrhunska tima, mislim da će to gledati cela Evropa'', poručio je Đurović na Areni sport.

Neizvesno je i u kom će sastavu igrati Partizan, jer je Papapetru zbog povrede propustio prethodni meč.

''Ne znam šta je sa Papapetruom, pretpostavljam da će igrati. Obradović je video da teško može da dobije utakmicu kako mu je bila raspoložena ekipa. Dugo je držao Pantera na klupi, odmarao ga, Egzum, Madar bili su na klupi, Koprivica igrao posle dugo vremena, Trifunović malo ušao, Anđušić je bio tu, a najviše Avramović. Time je poštedeo igrače za petu utakmicu, niko se nije pretrgao od napora, međutim za dva dana je utakmica.

Mnogo se više fizički i emotivno istrošio Kampaco nego Egzum. Ako Nedović ne bude igrao neuporedivo bolje, a mora da igra, teško se piše Zvezdi i teško je skupiti poene koji će biti potrebni bez njegovih poena. Jedva čekam tu utakmicu, da bih kao košarkaški čovek uživao, a sa druge strane, strepim od toga šta će se dešavati'', oprezan je Đurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke