Kad je teško - Đorđije! Sjajan gest predsednika Mornara!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.03.2020.
22:16
Izvor: Sportske.net, kkmornar.bar

Koronavirus stigao je i u Crnu Goru, a posle današnjih informacija o prvim slučajevima zaraze, pažnju je privukao i humani gest prvog čoveka barskog Mornara.

aba-liga.com/Petrol Olimpija
aba-liga.com/Petrol Olimpija

Povezane vesti

Pandemija koja je pogodila veliki deo sveta nije zaobišla ni Crnu Goru, danas je zabeleženo osam potvrđenih slučajeva pozitivnih na koronavirus.

Kako bi zdravstveni sistem Crne Gore funkcionisao što bolje u narednom periodu, prvi čovek Mornara Đorđije Pavićević je donirao značajnu sumu novca.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu Mornara, on je Opštoj bolnici u Starom Baru donirao 50.000 evra za dva najsavremenja respiratora i 10.000 evra za osnovna zaštitna sredstva (maske, rukavice, alkohol i drugo).

“Đorđije Pavićević je osvedočeni humanista, sportista i donator što je pokazao i u ovoj situaciji u kojoj bi se njegovom gestu obradovali svi zdrastveni radnici na planeti.

Zahvaljujem mu se i ovom prilikom, u ime svih stanovnika Bara, Ulcinja i dijela Budve koji gravitiraju našoj bolnici a ima ih preko 80,000.

Đorđije je i pre sedam godina bio najznačajniji donator prilikom u renoviranju internog odeljenja Opšte bolnice u Baru tako da nas u neku ruku nije iznenadio njegov gest jer nas je navikao da bude tu kada najviše zatreba”, istakao je direktor bolnice u Baru dr Dragoslav Tomanović.
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke