Kad ne ide Danilu Nikoliću, tu je Nikola Ivanović - Nova pobeda Budućnosti, Borac ''pokazao zube''!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2020.
20:53
Izvor: Sportske.net

Podgoričani i posle tri kola imaju stopostotan učinak.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Košarkaši podgoričke Budućnosti savladali su večeras u svojoj dvorani 'Morača'' ekipu čačanskog Borca rezultatom 86-83 i tako nastavili seriju pobeda u regionalnom takmičenju.

Čačani su favorizovanom domaćinu pružili vrlo dobar otpor. Bolje su započeli ovaj meč, dobili prvu četvrtinu sa 26:19, ali Budućnost u drugom kvartalu uspeva da preokrene rezultat, na krilima večeras veoma raspoloženog organizatora igre Nikole Ivanovića.

Iako je Budućnost u drugom poluvremenu konstantno bila u rezultatskoj prednosti, ekipa Borca se nije predavala, pa je do poslednjih sekundi ''disala za vratom'' domaćinu.

Nikola Ivanović je večeras najzaslužniji što je iznenađenje izostalo. Utakmicu je završio sa 27 poena (5/7 za dva, 3/5 za tri), uz pet asistencija, a pratio ga je Petar Popović sa 16 poena. Zanimljivo, junak pobede nad Partizanom Danilo Nikolić, koji je u tom meču bio nepogrešiv, večeras je imao skroman učinak - samo dva poena za 26 minuta u igri (0/2 za tri), doduše uz sedam skokova.

U ekipi Borca najefikasniji Džons sa 21 poenom, a Čarapić je upisao 17. Džons je u poslednjoj sekundi meča imao i šut za produžetak, ali nije bio precizan.

Budućnost posle tri kola ima skor 3-0, a Borac je sada na 1-2 posle startne pobede nad Partizanom.
-
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke