Kakav zaplet - Sad Lovernj napušta Himki!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.02.2015.
21:58
Izvor: Sportske.net

U večeri kad se pojavila vest da Đorđe Gagić traži raskid ugovora sa partizanom, stigla je još jedna iznenađujuća informacija. Iz Moskve i ima veze sa Partizanom...

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Naime, prema saznanjima poznatog košarkaškog novinara Dejvida Pika, bivši kapiten Partizana i veliki ''Grobar'' Žofri Lovernj završio je svoju epizodu u moskovskom Himkiju!

On je tu informaciju objavio na Tviteru, a više detalja očekujemo uskoro i na ovu temu...

Podsetimo, francuski reprezentativac je jednu i po sezonu proveo u Partizanu i zahvaljujući sjajnom odnosu prema igri, odličnim partijama koje je prikazivao, prošle godine je postao i kapiten crno-belih, od kojih se rastao osvojivši svoju drugu, a Partizanovu 13. uzastopnu titulu prvaka Srbije.

I prilikom rastanka sa crno-belima pokazao je koliko je vezan za ovaj klub, oprostivši crno-belima dugovanja koja su imali prema njemu.

Odmah po završetku prošle sezone je potpisao ugovor sa moskovskim Himkijem, pružao solidne partije u ovom klubu, pa je večerašnja vest svakako iznenađujuća.

Dejvid Pik takođe spekuliše i mogućnošću da je razlog Lovernjovog rastanka sa Moskovljanima eventualni NBA angažman, ali to je u ovom trenutku teško očekivati.

Naravno, navijači Partizana su na društvenim mrežama već reagovali pozivom bivšem kapitenu da se vrati u klub koji najviše voli...

U prilogu pogledajte šta je to zapravo večeras objavio poznati novinar...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke