Kako i zašto je Zagorac prodao broj Tomasu i šta će uraditi sa tim novcem

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 26.08.2019.
18:37
Izvor: Sportske.net

Rade je na kraju poklekao pred navalom Rašona, ali sa vrlo dobrim razlogom.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Pored toga što se Partizan solidno pojačao pred početak nove sezone, a onda i počeo pripreme na miru, još jedna vest iz tabora crno-belih koja je privukla pažnju jeste to što je Rade Zagorac "prodao" broj 25 Rašonu Tomasu. Ali, sa dobrim razlogom.

"Rašon je od prvog dana počeo da me vrbuje za broj, krenuo je sa nekim nepristojnim ponudama od početka, bio je baš uporan. Ja nijednog trenutka nisam hteo da mu dam broj, jer to je broj koji ja nosim od Mege i ostvario sam drage uspehe noseći taj broj i apsolutno nisam hteo da čujem za to.

Međutim, u razgovoru sa nekim ljudima koji meni dosta znače, došli smo na ideju da moj ego ovog puta stavimo po strani zarad višeg cilja, a to je pomoć nekoj deci, kojoj bi ona ako ne spasla život, onda bar malo ulepšala. To je sve u nekom procesu, još ne znamo gde će otići novac, ali bitno je da je i Rašon bio oduševljen tom idejom
", rekao je Zagorac.

Dogovor je, dakle, da Zagorac proda broj Tomasu, a onda ga uplati u dobrotvorne svrhe.

"Nismo još dogovorili logistiku precizno. Ja ću mu prodati broj, ali novac, naravno, neću zadržati, baš iz tog razloga jer se ne bih lepo osećao da sam video svoj broj na leđima drugog igrača. Ovako, znam da je novac otišao u dobre svrhe i miran sam", rekao je Rade.

On nije želeo da kaže o kojoj sumi se radi, ali nezvanično se saznaje da je u pitanju 12.000 evra.

Umesto broja 25, nosiće broj tri. Čim je to izgovorio, novinari su u isto vreme izgovorili: Dražen, Ajverson, Marberi...

"Nije, nije, ha, ha, nije niko konkretno. Taj broj mi je lep, prost je, ima emotivnu važnost za mene. Privatne je prirode", kratko odgovara igrač.

Nova sezona, ali visoke ambicije se ne sakrivaju.

"Najavljeno je bilo u dugoročnom planu da je ova sezona ta u kojoj Partizan treba da uloži najviše napora u košarkaškom smislu. Uprava je dovela stvarno dobre igrače, iskusne, one koji su željni da se dokazuje. Sve to i ostanak domaćeg jezgra je dobar razlog da se nadamo dobrim stvarima i da budemo na vrhu svog potencijala", kazao je Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilošPB
Monday, 26.08.2019
19:27

Neka Zagorac vrati pare penzionerima. Njima su i uzete, a i socijalna su kategorija.