Kalinić: "Uskrs trpi zbog Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
21:07
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić priznao je da ove godine neće biti uobičajenog porodičnog okupljanja i uživanja za vreme Uskršnjih praznika zbog činjenice da predstoje dueli sa Partizanom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Za razliku od većeg dela nacije koja će Uskršnje praznike provesti u toploj porodičnoj atmosferi profesionalni sportisti uglavnom moraju da se odreknu tog luksuza.

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić godinama unazad praktikuje porodično okupljanje za Uskršnje praznike i uživanje u atmosferi koju oni nose.

"Poštujemo tradicinonalne srpske običaje. Imamo porodični ručak i to je za nas idila. Ranije se često dešavalo da nismo svi na okupu, jer svi idemo na drugu stranu. Ja igram košarku, brat vaterpolo, sestra studira" objašnjava Kalinić.

Prošle godine Nikola Kalinić je Uskrs dočekao kao prvotimac Radničkog iz Kragujevca a predstojeći će biti prvi od kada nastupa za Crvenu zvezdu Telekom. Prelazak u klub sa ogromnim takmičarskim ambicijama zahteva velika odricanja pa tako ove godine nema predaha za Uskrs.

"Poenta svega je da budemo zajedno, uživamo i da provodimo lepe momente. Nažalost, ove godine nismo bili zajedno, jer se spremam za Partizan, ali se nadam da ćemo sledeće godine biti" poručuje Kalinić.

Košarkaše Crvene zvezde Telekom već od utorka očekuju obaveze u plej-ofu ABA lige pošto će 14. aprila odigrati prvu polufinalnu utakmicu protiv Partizana. Dan kasnije na redu je novi okršaj a posle dva dana pauze i 'gostovanje' crno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke