''Kej Si'' Rivers je ENCIKLOPEDIJA!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Crvene zvezde otkrio zanimljiv detalj o svom igraču.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je nedavno svoj ionako jak tim pojačala ''Kej Si'' Riversom, od koga se očekuje da tek u plej-ofu ''eksplodira'' i pokaže sve svoje kvalitete posle prilagođavanja na novu sredinu.

O njemu je, iz nešto drugačijeg, zanimljivijeg ugla, sinoć u emisiji ''U obruču'' na TV Arena Sport govorio trener Crvene zvezde Milan Tomić.

On je otkrio da je Rivers prava košarkaška enciklopedija, da je čovek koji sve prati, sve zna i o evropskoj i o američkoj košarci, jednostavno živi za košarku, pa kada to imate u vidu, onda i ne čudi što je uz nesumnjivi talenat ostvario veliku karijeru.

Nešto slično Tomić je video u Olimpijakosu, jer je i legendarni Vasilis Spanulis pravi košarkaški fanatik, koji takođe zna detalje o ogromnom broju igrača, od FIBA Lige šampiona, do NBA, čak i kakvu statistiku imaju...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 19.03.2019
16:10

Ja pomislih zna koji je glavni grad Centralno Afričke Republike, ili ko je izumeo helikopter...nešto u tom fazonu.

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 19.03.2019
19:11

Koga u zivotu zanima glavni grad CAR ili ko je izumeo helikopter,sem osobe koje zeli time da se bave?

Najnormalnija stvar je da pratis sport ili si onaj sto zeli svoju paradu!

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 20.03.2019
18:15

"On je otkrio da je Rivers prava košarkaška enciklopedija, da je čovek koji sve prati, sve zna i o evropskoj i o američkoj košarci, jednostavno živi za košarku" Izvini,ali to upravo i pise. Sportski pozdrav.

avatar
Skaut1
Wednesday, 20.03.2019
14:36

Onda se kaže da je košarkaška enciklopedija. A to što meni spočitavaš za paradu, ima u psihologiji objašnjenje o povezanosti prejako iskazane netrpeljivosti i latentnosti. I drugo i ti učesnici parade neretko prate sport, ili su šta više aktivni sportisti, pa i Olimpijci, pogotovo kada su žene u pitanju (pogledaj samo tenis, rukomet i fudbal).