Dobrić apsolutni lider Zvezde za +20 , Mega bez rešenja /TVITOVI/

Autor: Sportske Net
sreda 09.06.2021.
20:48
Izvor: Sportske.net

Zvezda je definitivno u šuterskoj formi.

Povezane vesti

U toku je prvi meč finalne serije Košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde i Mege Sokerbet. Na poluvremenu crveno-beli, koji igraju bez Korija Voldena vode rezultatom 57:37.

Zvezda je u prvih 10 minuta bila prilično šuterski rapsoložena, pogotovo kad je reč o šutu sa distance. Ubacila je 10 trojki iz 19 pokušaja.

Mega je zakucavanjem Marka Simonovića otvorila finalni susret , ali je Zvezda odmah odgovorila sa dve trojke preko Dobrića i Jagodića-Kuridže. Tim Vladimira Jovanovića mučio se sa realizacijom napada i bio prilično slab u defanzivnom skoku, dok je Zvezda pod košem protivnika briljirala, ali i u šutu sa distace i tako napravila razliku u prvoj četvrtini. Dobrić je još jednom trojkom zatvorio prvi kvartal u kom je Zvezda vodila 31:17.

Boriša Simanić samo što je ušao, a već je vezao pet poena i smanjio prednost domaćih. Ipak, Zvezda je nastavila da rešeta, a Mega nije nalazila rešenje u napadu. Jedini koji je bio šuterski nastrojen u gostujućem timu jeste Kazalon. Tim Vlade Jovanovića vezao je sedam poena pred kraj poluvremena, međutim razlika je i dalje bila velika, 57:37 posle prve dve četvrtine.

Apsolutni lider crveno-belih u prvom delu je Ognjen Dobrić sa 18 poena, od toga četiri trojke, dok je u timu Mege najefiksniji Kazalon, koji je ubacio 10 poena. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke