KK Partizan - Novi predsednik i trener do kraja meseca

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
21:27
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaški klub Partizan NIS dobiće novog predsednika i trenera do kraja tekućeg meseca, poručio je potpredsednik kluba Milan Iskrin.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Eliminacija u polufinala plej-ofa Mozzart Super lige inicirala je velike promene u košarkaškom klubu Partizan NIS koji je u razmaku od samo nekoliko dana ostao bez predsednika, trenera i poslovnog direktora.

Najpre je ostavku na funkciju poslovnog direktora podneo Žarko Stijović, a potom se sa predsedničke pozicije povukao Nikola Peković. U međuvremenu je Aleksandar Džikić dogovorio sporazumni raskid ugovora sa crno-belima.

Prvi koraci ka stabilizaciji kluba su učinjeni, za novog poslovnog direktora imenovan je Dejan Kijanović, a potpredsednik Milan Iskrin poručuje da će vrlo brzo biti imenovani novi predsednik i trener.

"Vrlo brzo, verujem do kraja meseca, Partizan će imati i trenera i predsednika, čiji če izbor verifikovati Skupština kluba koja mora da se održi najkasnije za 30 dana, kao i novi Upravni odbor" kazao je Iskrin za "Blic".

Potpredsednik crno-belih već neko vreme obavlja sastanke sa uspešnim partizanovcima kako bi bio oformljen jak Upravni odbor kadar da obezbedi finansijska sredstva koja su najveći problem Partizana.

U danima za nama bilo je dosta priče oko toga ko bi mogao da preuzme funkcije predsednika i trenera u klubu iz Humske, pa su tako i "Grobari" dali svoj sud o tome.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salone
Friday, 16.06.2017
06:44

Novi precednik je Elzet Katanac.

avatar
radenko
Thursday, 15.06.2017
23:44

Dovesti Dejana Bodirogu za presjednika,a Miroslava Mutu Nikolica za trenera.dosta vise trenera pocetnika da se uce u Partizanu,bez obzira je li legenda kluba,trener mora imati iskustvo.

avatar
Ponos Srbije
Friday, 16.06.2017
00:05

Evo trci Bodiroga,brzo ce 😂😂😂

avatar
Колатерална Штета
Friday, 16.06.2017
01:30

Bodirogu ili nekog biznismena koji bi mogao da nas izvuče za predsednika, a Čanka ili možda Mutu, ali može i Vukojičić

avatar
R E V O L T
Thursday, 15.06.2017
21:36

Sta je radio do sada, zasto tek sada obavlja te razgovore? A on je jos i jedini koji tu nesto radi, da ironija bude veca...