KLS - Dunav kažnjen zbog ispada "huligana"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.11.2017.
22:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Dunav iz Starih Banovaca novčano je kažnjen zbog nedoličnog ponašanja jednog od navijača koji se našao na tribinama tokom meča sa Metalcem.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Saopštenje direktora takmičenja Košarkaške lige Srbije koje je zavedeno pod rednim brojem šest sa sobom nosi šest kazni i tri opomene za klubove i pojedince u domaćem prvenstvu.

Najgore je prošao KK Dunav iz Starih Banovaca koji je kažnjen sa 24.000 dinara zbog nekulturnog ponašanja jednog gledaoca prema sudiji i bacanja dva upaljača na teren.

Novčano su kažnjeni igrači Lazar Zoričić (Dunav), Nemanja Bezbradica (Beovuk 72), Nemanja Sladoje (Spartak), Đorđe Mićić (Borac) i Aleksandar Vasić (Metalac) sa po 6.000 dinara dosuđenih tehničkih grešaka.

Direktor takmičenja uputio je tri opomene pa će tako klubovi morati da se postaraju da dresovi kapitena budu vidno obeleženi, dok Sloga iz Kraljeva mora da obezbedi zaštitu za klupu gostujuće ekipe.

KKK Radnički, Vršac, OKK Beograd, Sloga, Spartak, Zlatibor, Beovuk 72 i Dunav opomenuti su da imaju neizmirene obaveze i da će u slučaju da ih ne izmire do 17. novembra biti suspendovani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke