Košarkaš Budućnosti samouvereno poslao poruku Zvezdi: ''Ja dolazim u Beograd da pobedim!''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.10.2019.
22:27
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Podgoričani svesni Zvezdinih kvaliteta, ali veruju da mogu da naprave iznenađenje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši podgoričke Budućnosti u nedelju od 20 časova gostuju u hali ''Aleksandar Nikolić'' u Beogradu, gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Crvene zvezde.

Dan pred ovaj duel trener Budućnosti Slobodan Subotić je istakao da se ne treba vraćati na ružne stvari koje su se dešavale u prošlosezonskom finalu plej-ofa.

"Mi moramo da unapređujemo našu igru, da one stvari koje su nam se dešavale protiv Trenta popravljamo. Prva prilika je Beograd. Idemo neopterećeni, šta je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona i moramo ići dalje.

Radili smo na planu mentalne pripreme poslednjih dana, pogotovo sa igračima koji nisu mnogo igrali u prethodnim mečevima. Moramo biti psihološki jači. Neko igra više, neko manje, to je sve relativno. Onima koji su manje igrali treba se pružiti šansa, a one koji su igrali dosta ne smemo 'ubijati' i premoriti jer prvenstvo je tek počelo", izjavio je Subotić.

Jedan od najvećih aduta Podgoričana biće i letošnje pojačanje Hasan Martin, koji je poslao samouverenu poruku pred duel sa Zvezdom.

"Mi nismo favoriti u ovom meču, to nije tajna, ali ja idem tamo da pobedim, ekipa ide tamo da pobedi.

Zvezda je odličan, izuzetan tim. Takav duel nas čini uzbuđenim i motivisanim, da pružimo sve od nas. Znamo šta je na nama, i koliko možemo, koliko dobro.

Nema straha, niti sumnje u naš kvalitet kod nas. Idemo da pokušamo da trijumfujemo", naglasio je Martin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Saturday, 12.10.2019
22:58

Ne, nego dolazi da igra na remi koji ne postoji. U kosarci postoji samo pobeda i poraz, niko nije lud da ide na poraz. Ovakve izjave su inace smesne.