Košarkaši otkrili šta će uslediti na dočeku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.08.2016.
17:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaški reprezentativci Nemanja Nedović i Vladimir Štimac otkrili su nam šta bismo mogli da očekujemo od "Orlova" tokom dočeka koji je zakazan za 20 časova.

fiba
fiba

Povezane vesti

Veći deo srpskog olimpijskog tima stigao je u utorak posle 15 časova u Beograd gde su dočekani od strane svojih članova porodice ali i od strane navijača koji su došli da pozdrave osvajače medalja.

Masovno okupljanje ljubitelja sporta zakazano je za 20 časova kada će naši olimpijci izaći na binu ispred zgrade Skupštine Republike Srbije.

Vremenski uslovi nisu najbolji mogući ali smo sigurni da kiša neće uticati na veliku žurku kojom će biti proslavljena sva ona odličja koje su srpski sportisti doneli u Srbiju.

Srpski košarkaši svakako spadaju među miljenike nacije zbog tradicije koju ovaj sport ima u našoj zemlji, a Nemanja Nedović i Vladimir Štimac oktrili su nam šta će se večeras događati ispred Skupštine.

"Je l' pravimo haos na tom dočeku ili šta?!" napisao je Nemanja Nedović na "Tviteru" a nadovezao se Vladimir Štimac.

"Oooo kako kaže Nedović, je l' se pravi haos večeras???" napisao je centar KK Crvena zvezda Mts i srpski reprezentativac.




Srpske košarkaše i ostale olimpijce koji su osvojili medalje na Igrama u Rio de Žaneiru nacija će pozdraviti ispred Skupštine Republike Srbije od 20 časova.

Dakle, spremamo se za haos, naravno, onaj u pozitivnom smislu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 23.08.2016
19:35

Svaka cast na svemu, ali slaviti drugo mjesto je stvarno samo izgovor da se budalesemo po ulicama.

avatar
Markidzani
Tuesday, 23.08.2016
21:07

Razmisli jos jednom sta si napisao..