Košarkašice o bolnom porazu i onome što sledi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
23:26
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaška reprezentativka Srbije Sara Krnjić rekla je da je boli poraz od Kanade na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali da ekipa sada treba da se okrene narednim utakmicama.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Girgasz
FIBA/Ciamillo-Castoria/Girgasz

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije bila je jako blizu pobede ali je u završnici meča ispustila prednost i doživela drugi poraz na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

"Reči su suvišne, sve ste videli. Boli, jer smo imali pobedu u svojim rukama, bukvalno, ali smo je ispustile, kao protiv Španije. Ali šta je tu je. Treba da se okrenemo drugim utakmicama. Treba da se koncentrišemo protiv SAD. O njima sve znamo, treba da se 100 odsto promenimo i pripremimo za ove utakmice protiv Kine i Senegala i to dobijemo", rekla je Krnjić novinarima u Riju.

Centar reprezentacije kazala je da ishodi utakmica skoro uvek zavise od same ekipe, osim u slučaju utakmice sa SAD.

"Pokazali smo i na prošlom Evropskom prvenstvu, a i sada pokazujemo da možemo da igramo i sa vrhunskim ekipama. Ne mogu da kažem da je sve do nas, ali 95 odsto je do nas u naredne dve utakmice. Protiv SAD je suvišno govoriti", rekla je Krnjićeva.

Srbija je prve dve utakmice izgubila od Španije i Kanade u završnicama, a sledeći meč je na programu protiv petostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona.

"Pre dve godine na Svetskom smo igrale sa njima 35 minuta u egalu, tako da smo mi jedina ekipa koja ih je namučila. Dobra igra u tom meču bi nam mnogo značila, jer nam je to trening za naredne utakmice, protiv Kine i Senegala", rekla je Sara Krnjić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Wednesday, 10.08.2016
02:21

Nemojtw uopste da igrate protiv SAD, s obzirom kakvo misljenje unapred imate i motiv. Bolje izgubite tehnickim rezultatom imacete bolju jos razliku. Sram vas bilo!