Košarkaška euforija u Hrvatskoj, Bogdanović ''RAZBIJA'' u NBA ligi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
13:15
Izvor: Sportske.net

Dok se Srbija iz dana u dan divi majstorijama Nikole Jokića u NBA ligi, i Hrvati imaju svog heroja u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu - Bojana Bogdanovića.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Mogli ste već da čitate u jutrošnjem izveštaju, Bojan Bogdanović je bio jedan od igrača koji su obeležili proteklo veče u NBA ligi, fenomenalnom partijom u pobedi Vašingtona nad Orlandom od 115-114.

Naravno, danas su hrvatski sportski mediji prepuni tekstova o svom košarkaškom reprezentativcu, od koga mnogo očekuju narednog leta na Evrobasketu.

Portal ''Index'' ističe u prvi plan izjavu Bogdanovićevog trenera Skota Bruksa, koji je popularnog ''Baba'' opisao kao vrhunskog igrača.

''Ponoviću ono što sam rekao već mnogo puta, on je sjajan igrač, s velikim iskustvom. Igrač za velike utakmice i preuzimanje odgovornosti i velike odluke.

Kod njega mi se posebno sviđa što ne postaje nervozan ako ne postigne koš u četvrtini ili kada ne dobije loptu. Video sam to kod mnogo igrača, ali ne kod njega, igrača kojeg ništa ne može izbaciti iz takta''.

''Jutarnji'' donosi tekst pod naslovom: ''Bojan Bogdanović - kralj Vašingtona! Babo srušio lični rekord i tricama zatrpao Orlando: ''Imao sam osećaj da ne mogu promašiti'', uz Bogdanovićevu nadu da će tako nastaviti i u narednom periodu.

I zaista, ako su mnogi možda i potcenjivali njegove odlične igre u dresu slabašnog Bruklina, od dolaska u Vašington je pokazao da je sazreo za velika dela i biće zanimljivo pratiti njegove partije u nastavku sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke