Krilni centar na probi u Partizanu

Autor: Miloš Marković
petak 14.08.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević u ponedeljak će obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu a među okupljenim igračima naći će se i krilni centar koji je prethodnu sezonu proveo u rumunskom Gas Metanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona Srbije u ponedeljak će obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu u koju crno-beli ulaze sa mnogo problema.

Finansijska kriza uslovila je osipanje ekipe pa su gotovo svi nosioci igre iz prethodne sezone spakovali kofere što trenera Duška Vujoševića stavlja u nezavidan položaj.

Strateg Partizana najavio je da crno-beli neće moći da oforme šampionsku ekipu, a pitanje je kakvu će uopšte ekipu uspeti da sastave za predstojeću sezonu. Do sada je doveden samo perspektivni centar Miloš Koprivica ali bi na probu trebalo da stignu još neki igrači.

Pored mladog Andreje Stevanovića iz Napretka na prozivci će se pojaviti i Nikola Silađi (23, 205 sm), bivši omladinski reprezentativac Srbije koji je 2010. godine izabran u najbolju petorku Evropskog prvenstva.

Momak koji igra na poziciji krilnog centra prethodnu sezonu je proveo u rumunskom Gas Metanu a pored tog kluba branio je boje FMP-a, Radničkog iz Kragujevca i Radničkog iz Beograda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukoman Gagović
Saturday, 15.08.2015
05:30

Jebote do prije 4,5 godina jedna lopta nas je dijelila do finala evrolige a vidi sad stanje :(

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 15.08.2015
12:01

Razumem potpuno ljude koji istinski vole partizan jer nemogu nista da ucine. Vodje su placene i cute, klub je pokraden a drzava ne reaguje. Pravom navijacu partizana ostaje samo da place.

avatar
napred Panktizan!
Sunday, 16.08.2015
16:25

U jednom delu se slazem sa tobom. Sto se plakanja tice mislim da to mogu da urade i navijaci zvezde jer je u FK mozda i gora situacija za bivseg prvaka evrope,a navijaci dva beogradska kluba koji prate iskljucivo fudbal,ili iskljucivo kosarku mogu da se nabroje na prste. Klub mozda jeste pokraden jer se svuda krade,ali ne mislim da se tu radi o nekoj ogromnoj svoti novca jer on u kosarci dolazi samo i od sponzora.Naravno da Partizan nikada nije imao ovoliko sponzora i novca kao CZ Telekom,ali u jednom dobrom periodu je dobijao drzavne firme za sponzore. Tada je klub mogao da funkcionise,a da li se kralo... KK Partizan je u teskoj situaciji i mogao bi da se izvuce ukoliko drzava ucini isto sto i sa KKCZ. Ali ona to nece,jer drzavu predstavlja jedna politicka partija koja je dobila apsolutnu vecinu na izborima,a tu stranku predstavlja jedan covek,koji je ostrasceni navijac zvezde i koji je od trenutka kada je njegov tim postao prvak evrope u fudbalu na ovamo godinama gledao uspehe samo KK i FK Partizan.

avatar
Friday, 14.08.2015
23:27

Neka shvati ko kako hoce, ali u ovakvim trenucima sam najponosniji i volim moj Partizan jos vise! Tu smo gde smo, ali ne odstupamo od toga da smo Partizan i ne trazimo nelegalan nacin da bi pobegli od realnosti u kojoj se nalazimo! I u beton ligu ako treba, casno i ponosno! Rangers ce uvek biti Rangers, Partizan ce uvek biti Partizan!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 14.08.2015
22:02

NAPRED PARTIZAN!

avatar
azor ahai
Saturday, 15.08.2015
00:18

Xaxaxxaa koliko mi bude zao sada kad se setim kad ste se smejali zvezdi!!!

avatar
azor ahai
Thursday, 27.08.2015
22:26

Košarkaški klub Partizan nastao je kao košarkaška sekcija Sportskog društva Centralnog doma Jugoslovenske armije. Sportsko društvo CDNJA Partizan osnovano je 4. oktobra 1945. Košarkaška sekcija CDNJA Partizan nastala je od košarkaške reprezentacije Jugoslovenske armije, koja je 1945. godine osvojila prvenstvo države na turniru sa reprezentacijama jugoslovenskih republika. Pod imenom Partizan košarkaši današnjeg KK Partizan nastupaju od prvog klupskog šampionata Jugoslavije, održanog 1946. godine. KK Partizan je 1953. godine zvanično prestao da bude klub Jugoslovenske armije, pošto je i celo sportsko društvo devojenizovano i dobilo naziv Jugoslovensko sportsko društvo Partizan (JSD Partizan).nnIako veoma jakog igračkog sastava, sa dosta košarkaša koji su nastupali za reprezentaciju Jugoslavije, na prvu titulu seniorskog šampiona Jugoslavije čekalo se sve do 1976. godine. U prvih 30 godina istorije Kluba kroz Partizan su prošli mnogi asovi – Mirko Marjanović, Boža Muncan, Radomir Šaper, Vilmoš Loci, Lajoš Engler, Čeda Stojičević, Bora Stanković, Borislav Ćurčić, Branko Radović, Radovan Radović, Miloš Bojović, Dragutin Čermak, Slobodan Jelić i mnogi drugi. U ovom periodu Partizan je čak pet puta bio drugi u prvenstvu Jugoslavije, u dva navrata imao je i isti broj bodova kao prvoplasirani tim, ali nije uspeo da stigne do titule nacionalnog prvaka. OVO JE SA VASEG SAJTA ISTORIJAT GDE IMA DOKAZ DA STE SE GASILI 1953 I PROMENILI ADRESU I SMISAO MNOGO PRE NAS !!! HAHAHAH HAHAHA PET PUTA DRUGI ZA 31 GODINU HAHAHAHA HAHAHAA

avatar
azor ahai
Thursday, 27.08.2015
22:24

pa na zalost ja sam mislio da si bar ti i revolt afirmisani..zvezda se odmrzla UPPR zavrsen i u evroligi se takmicimo kao crvena zvezda ZAO MI JE !!! hahahaha hahahah a inace mnogo vam je jak sajt kk partizan gde ne smete da stavite u istorijikad ste osnovani i kad ste prvu titulu osvojili...da vam se ne bi smejali jer ste cekali prvu titulu 31 godinu

avatar
Saturday, 15.08.2015
12:08

Mi se i sad smejemo Zvezdi, kad se odmrznete skinućemo osmeh sa lica :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
11:41

Jedino sto mogu da ti napisem je pohvala zbog promene nicka:-D