Krka ''nije fizički spremna, ne može da igra jaku odbranu'', a deklasirala Partizan...

Autor: Darko Mitrović
subota 19.12.2020.
21:19
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Zanimljiva izjava trenera Krke posle trijumfa nad Partizanom.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Kako sezona odmiče, Krka sve bolje igra. ušla je u seriju pobeda u ABA ligi, a najnoviju je ostvarila protiv Partizana večeras u Novom Mestu (69:50).

Posle meča, trener Vladimir Anzulović imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Čestitke timu, njihova pobeda. Ritam je lud, šesta utakmica u 13 dana, na rubu smo snaga, ali verujem da je većina ekipa u toj situaciji. Kapa dole svim igračima.

Mi se trenutno u ABA ligi borimo za opstanak, naš cilj je da opstanemo. Svaka utakmica nam je kvalifikacijska. Od početka imamo velike probleme sa povredama, povredom Škifića, povredom Milovanovića, iza nas su dve izolacije. Ne moramo da igramo svaku utakmicu na ovom nivou, ali smo na pravom putu",
istakao je Anzulović, prenosi ''Mondo''.

Upadljivo je bilo da su domaći ostavljali prostora bekovima Partizana da šutiraju za tri poena, što oni nisu koristili, ali je zato bilo veoma teško oprodorima probiti odbranu Krke.

To je Anzulović na zanimljiv način prokomentarisao.

"Ovo je sigurno nagrada za naše igrače i stručni štab koga moram da pohvalim. Naša ekipa nije fizički spremna, ne može da igra jaku odbranu", objasnio je Anzulović.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 20.12.2020
00:16

Konfuzija, nesigurnost...ne zna se da li smo bili losiju u napadu ili odbrani. Koliko dekocentracije u odbrani, u napadu nismo vise znali sta cemo,pa smo se ispucavali za 3. Vec duze vreme po navici pucamo jos na pocetku u 1/4.

avatar
babaroga
Saturday, 19.12.2020
23:16

Šta reći, podjebava.