Kulja nezadovoljstvo ''Delija'' na Tviteru, da li preteruju? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2020.
20:15
Izvor: Sportske.net

Tek je prvi Zvezdin poraz ove sezone u ABA ligi, ali problem je još onih osam u dvanaest kola Evrolige...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Kako je Zvezda započela ovu sezonu, izgledalo je da će se ''prošetati'' ABA ligom ove sezone, ali naporan ritam mečeva u Evroligi, kao i određene promene u hodu kada je u pitanju sastav ekipe, dovele su do toga da crveno-beli sve teže izlaze na kraj sa protivnicima u regionalnoj ligi.

Počelo je neočekivano teškom pobedom nad Splitom, potom je Zvezda sa pola koša razlike dobila Partizan, a večeras protiv Budućnosti nije imala rešenje za još jednu pobedu u samoj završnici, Podgoričani su slavili sa 67:65.

Ono što je neprijatno iznenadilo Zvezdine navijače i što se večeras najviše kritikuje jeste odluka da se brani poslednji napad Budućnosti, iako su gosti imali dva poena viška i praktično loptu do dve sekunde pre kraj. Oni su to na najbolji način iskoristili, pa Zvezdi nije ostalo vremena da za dve sekunde organizuje ikakav napad...
-
Baner
-
- - - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 07.12.2020
15:14

Fali još pojačanja to je to.....mali budžet ovog evro giganta je zaista sramota za Srbiju....sve stvoreno u svojoj istoriji, sa brisanom prostorom od 4 godine, zahteva još para...sveeeeeeeee

avatar
Petar Petar
Sunday, 06.12.2020
22:43

Ha, kako se pitaju zasto je pusten napad i nije pravljen faul. Mozda se ugledao na Repesu protiv Partizana i ocekivao nekog Nolana Smita. To je u tom trenutku bio dokaz kako trener moze dobiti utakmicu bez trunke znanja i trunke logike, pa se mozda i Obradovic vodio time.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 06.12.2020
23:48

Problem na toj utakmici je sto Repeša pokazivao da se pravi faul, al igrači ga nisu čuli (videli). Bar se tako priča.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 07.12.2020
12:55

Ti si nešto mnogo pobrkao,"niđe"veze.