Kuzmić: "Dolazak u Zvezdu je pravi potez"

Autor: Beta Beta
sreda 20.07.2016.
16:39
Izvor: Beta

Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je dolazak u redove šampiona Srbije pravi potez za njegovu karijeru i da veruje da će klub beležiti dobre rezultate.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Ovaj 26-godišnji centar igrao je prošle sezone u Panatinaikosu, a u karijeri je nastupao i za Unikahu, Hunventud, ali i Golden Stejt.

"Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle svega što sam prošao u svojoj igračkoj karijeri. Očekujem da će biti dobro i za Crvenu zvezdu i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-belom dresu i napredovati kao igrač", rekao je Kuzmić za klupski sajt.

Zvezda će sledeće sezone braniti titulu u ABA i Srbiji, igraće u Kupu, ali će igrati i Evroligu u novom formatu.

"Biće veliki izazov za mene i za celu ekipu. Prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao minimum 80. Sa druge strane, igrati za Crvenu zvezdu u onakvom ambijentu, a osetio sam ga prošle sezone, igrajući Evroligu za Panatinaikos u  Areni...Biću spreman"
, rekao je Kuzmić.

On je rekao da je svestan velikih očekivanja, koja su neminovna u Zvezdi.

"Očekivanja su velika, zna se šta sa sobom nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji nego u celom regionu. Navijačima samo želim da poručim da veruju u mene, da me podržavaju, verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u svojoj karijeri, izborim za svoje mesto i minute i pomognem Zvezdi da pobeđuje"
, rekao je novi centar crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezda oooooo
Wednesday, 20.07.2016
18:23

Za tebe mozda i jeste,al za zvezdu nije

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 20.07.2016
17:37

Svaki igrac je napredovao u Zvezdi u poslednjih par godina , pogotovo centri , licno mislim da je Kuzmic bolja sirovina za obradjivanje od Cirbesa kada je dosao samo sto mi deluje kao da Cirbes ima vise energije i da na njega bolje uticu navijaci, ipak videcmo...

avatar
Marko Petkovic
Wednesday, 20.07.2016
16:50

Dobar defanzivac, ofanzivno je malo tanak ali moze da odigra lepo.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 20.07.2016
16:43

Igrao je u letnjoj ligi za Voriorse opet ove godine i nije bio loš, stvarno sam mislio da će ga zadržati na nekom minimalnom ugovoru pošto im je salari-kep baš pretrpan al eto ode u zvezdu.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 20.07.2016
17:36

Interesantno da ''Voriorsi'' pises velikim slovom a ''Zvezdu'' malim.

avatar
bagra
Wednesday, 20.07.2016
17:49

De ce njega da zadrze zivota ti, kada je balvan