LNB - Duletov Limož upisao pobedu na kraju turbulentne godine

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.12.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net

Bivši šampion Evrope upisao je pobedu u poslednjem meču godine na izmaku, a pobeda nad Gravlenom vesnik je boljih dana za ekipu koju predvodi Duško Vujošević.

twitter.com/limogescsp
twitter.com/limogescsp

Povezane vesti

Košarkaši Limoža stavili su tačku na jako turbulentnu godinu pobedom nad ekipom Gravlena u okviru 15. kola francuskog šampionata.

Tim Duška Vujoševića savladao je direktnog konkurenta za mesto na tabeli rezultatom 88:79 (20:25, 23:12, 20:20, 25:22) i tako napravio dobru uvertiru za ono što sledi u nastavku sezone.

Vilijam Baford sa 18 i Kleme Prepelic sa 17 poena predvodili su Limož do sedmog trijumfa u francuskom šampionatu, pa možemo da konstatujemo da će nekadašnji šampion Evrope godinu završiti na desetom mestu na tabeli sa pobedom manje u odnosu na Strazbur, Pari-Levaloa, Le Man i Lion koji se nalaze na pozicijama koje vode u plej-of.

Podsećamo da je Duško Vujošević preuzeo Limož pre tačno godinu dana i da je ekipu uspeo da odvede u eliminacionu fazu Evrokupa, ali su rezultati izostali u francuskoj ligi i kupu.

U novoj sezoni Limož igra po sistemu toplo-hladno što govori i odnos pobeda i poraza (7-8) sa kojim "Zeleni" ulaze u drugi deo sezone. Narednu utakmicu Limož će odigrati 15. januara protiv Po Orteza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke