Lovernj u Partizanu? Otkrivena pozadina čitave priče, rizik ogroman?!

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.01.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

U javnost izašli do sada nepoznati detalji. Samo navijači crno-belih imaju jedinstven stav...

Epa/Markku Ojala
Epa/Markku Ojala

Povezane vesti

Kao bomba je danas odjeknula vest da bi dres Partizana ponovo mogao da obuče Žofri Lovernj.

Ljubimac "grobara" bi bez dileme bio dočekan kao ogromno pojačanje za klub u kojem je nastupao od 2012. do 2014. godine.

Ipak, ova "medalja", kao i svaka, ima i drugu stranu.

Prema pisanju Sportskog žurnala, francuski košarkaš ima problema sa nedisciplinom i zbog toga ga je trener Fenerbahčea Željko Obradović sklonio iz ekipe, pa Lovernj trenutno trenira individualno.

Najveći problem čak nije ni Lovernjov nesportski život i noćni izlasci o kojima su informisane sve strukture kluba. I to bi mu se progledalo kroz prste da nije potpuno dekoncentrisan na terenu.

Previše često mu se dešava da na utakmicama zaboravi akcije.

Poslednji put je umalo došlo do većeg incidenta unutar ekipe, kad mu je Slukas na utakmici zbog toga prigovorio. Umesto da prihvati kritiku Lovernj je čak pokušao da se fizički obračuna.

Sadan mediji postavljaju pitanje može li se nekadašnji NBA košarkaš "smiriti" u sredini koja mu je dala potpunu košarkašku afirmaciju, kao i to da li bi njegov dolazak narušio odličnu atmosferu među "crno-belima"?

Ako pitate navijače, oni su velikom većinom za povratak Lovernja.

No, da ne trčimo pred rudu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Born2Won der
Saturday, 04.01.2020
05:56

Kada kazu kako "Sportski Zurnal" javlja to automatski znaci kako je neko iz Zvezde preneo.. Ovo vec i ptice na grani znaju, ne lozite se.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 04.01.2020
00:31

Prosto, ti nisi u mogucnosti da biras pojacanje.
Ako se stvori mogucnost da dovedes takvog igraca, koji nece prevazici finansijsku mogucnost kosarkaskog kluba, prosto moras da iskoristis i da trpis njegove mane (nocni zivot).
Na stranu sve to sto on voli Partizan, ima istetoviran nas grb i sto u svakoj situaciji naglasava da je bivsi kosarkas Partizana.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 04.01.2020
02:18

Ima 3.3 miliona za dve godine. Kako to mislis nece prevazici finansijsku mogucnost kluba ?

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 04.01.2020
17:07

Ako je to istina sto pricate ( a manji je ugovor potpisao od tog sto vi kazete), on je skoro 3/4 ugovora odradio (prosle godine i evo skoro ce pola sezone ove sezone)
Pa posto Partizan ima u svom budzetu ima da da jos 300/350k evra za centra (sto nam ostalo od Parahovskog), ako se slaze da raskine ugovor sa Fenerom i da pristane na to do kraja sezone kako bi vratio karijeru na pravi put, onda dobrodosao.
Ako je ovo istina, nijedan ozbiljan klub ga nece uzeti da se ne lazemo, ako do kraja "iscedi" Fener sto se tice ugovora.
Sad ima priliku da se vrati tamo gde su ga voleli, da vrati karijeru na pravi put, ili da prodje ko Derik Braun, da godinu dana sedi na tribinama i trenira odvojeno i kad ga ste ga uzeli covek se ne moze sastavi. Pri prvim "jacim" naporima, odmah problemi sa kolenom, a da ne pricamo sto retko kog igraca u stavu moze da isprati u odbrani.

Mi mu to mozemo ponuditi. Ne jak ugovor (u odnosu na one koje je on imao), za ovih sest meseci, ali posle nas opet mozes da se oparis ko prosli put (Himki, pa NBA).

Sad je na njemu da li ce pristati da sest meseci "volontira", a posle toga opet da potpise, jedan, dva milionska ugovora, ili da uzme pare od Fenera i da zavrsi ozbiljnu kosarku.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 04.01.2020
15:04

Finansije sigurno nece da prevazdije jer su vam iste ocigledno neogranicene.

avatar
Le Tissier
Saturday, 04.01.2020
00:21

Idite na Lovernjov instagram profil i vidite sta pise ispod imena. Ne sumnjam da bi bio ozbiljno pojacanje.