Ma, šta je ovo, ljudi, Budućnost sad hoće i dvostrukog NBA šampiona?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.12.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net, sportando

Vesti iz Podgorice danas odjekuju širom Evrope!

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Sudeći po onome što se danas dešava u Podgorici, ekipa Budućnosti će u 2019. godinu ući znatno pojačana, sa jasno izraženim ambicijama da na proleće odbrani titulu u ABA ligi i drugi put uzastopno zaigra u evropskoj eliti.


Preneli smo već da je, prema poslednjim informacijama, postignut dogovor i sa bekom Cedevite Džejmsom Belom, očekuje se zvanična potvrda toga, ali ni tu se Podgoričani ne zaustavljaju.

Uz komentar da je Budućnost u ovom trenutku ''najaktivniji klub u Evropi'', poznati evropski košarkaški portal ''Sportando'' večeras prenosi i vest da je Budućnost zainteresovana i za dvostrukog NBA šampiona, sadašnjeg košarkaša italijanskog Avelina, Norisa Kola!

Ovaj 30-godišnji plejmejker je bio član Majamija, u vreme kada je ta ekipa osvajala šampionske prstene u NBA ligi, 2012. i 2013. godine. U Majamiju je ostao do 2015. godine kada se preselio u Pelikanse, a posle kratkih epizoda u Šandongu i Oklahomi, usledila je njegova selidba u Evropu, najpre u Makabi, a onda ove godine i u Avelino.

U ovoj ekipi ostvario je prosečni učinak u Seriji A od 16.3 poena, 3.2 skoka i 6.1 asistenciju u Seriji A, odnosno 16.1 poena, 4.3 skoka i 6.4 asistencija u FIBA Ligi šampiona.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke