Mačvan povređen, preskače duel sa Hapoelom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.10.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove KK Partizan NIS Milan Mačvan najverovatnije neće biti u sastavu za duel sa Hapoelom iz Jerusalima koji se u sredu igra u Izraelu u okviru 3. kola grupne faze Evrokupa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Problemi u kojima se nalazi KK Partizan NIS ogledaju se kroz trenutne rezultate koje crno-beli beleže u ABA ligi i Evrokupu.

Povratkom Milana Mačvana u klub šampion Srbije sigurno će dobiti mnogo ali se čini da je krilni centar još uvek nespreman za najveće napore o čemu svedoči i lakša povreda zadnje lože.

"Milan je protiv Banvita osetio bol u zadnjoj loži. Nisam znao da li je grč ili bol prouzrokovan drugim razlogom. Rekao je da može da igra, nastavio. Urađen je ultrazvuk, nikakvih ošetćenja nije imao, pa smo pokušali i protiv Metalca" objasnio je trener Partizana NIS.

Ispostavilo se da se Mačvan ponovo požalio na bol zbog čega je Vujošević odlučio da ga ne vodi na gostovanje Hapoelu u Jerusalim.

"Nažalost opet se uhvatio za ložu. Uradićemo preglede. Mislim da ga nećemo voditi u Jerusalim iz predostrožnost, jer nam je meč sa Igokeom u ovom momentu važniji" poručio je Vujošević.

To znači da će Partizan u trećem kolu Evrokupa morati na megdan Hapoelu bez Milana Mačvana što je sigurno peh za ekipu koja posle dva kola ima dva poraza u pomenutom takmičenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke