Marinović neće o Partizanu, paklen ritam Borca!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.10.2020.
16:52
Izvor: Sportske.net

Novajlija u ABA ligi ima veoma težak raspored.

Vanja Keser/ STARSPORT
Vanja Keser/ STARSPORT

Povezane vesti

Borac iz Čačka je prvi protivnik Partizana u ABA ligi, gostovaće u Beogradu, a i nakon utakmice sa crno-belima timu Marka Marinovića predstoje veoma teške utakmice.

"Imamo mnogo težak raspored u prvih šest kola. Za debitantsku ekipu poput naše to je veoma nezgodno. Ali mi ćemo se potruditi da iz tih mečeva izađemo što je moguće pozitivnije. Svesni smo koliko će nam biti teško, ali mi smo dobro radili i trenirali, a nadam se da će to biti dovoljno.

U svakom slučaju, siguran sam da ćemo se prikazati publici u najboljem mogućem svetlu i da se nikad nećemo predati", rekao je Marko Marinović, prenosi sajt Borca.

Okrenuo se i crno-belima.

"Partizan je apsolutni favorit u susretu koji nas očekuje. Mi smo debitanti u ABA ligi i to moramo sve vreme imati na umu. Istina, Partizan je izgubio dobijenu utakmicu. Gledao sam taj meč i žao mi je što se tako završio. Verujem da će se izdići iz tog poraza i da će susret protiv nas krenuti maksimalno koncentrisano. Ali ne želim da previše razmišljam o rivalu, bitno je da mi odigramo najbolje što možemo", rekao je Marinović.

Svi igrači Borca su spremni za predstojeći meč sa crno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke