Mega će imati spektakularne pripreme, od Bahama do Španije sa veoma atraktivnim rivalima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.07.2018.
17:18
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Deo programa priprema bio je još ranije poznat, sad je i kompletiran uz još par veoma jakih provera.

MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski
MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski

Povezane vesti

Naredni mesec biće spektakularan za ekipu Mega Bemaksa, s obzirom da će tokom avgusta odmeriti snage sa dve ekipe iz NCAA lige, ali i sa respetkabilnim članom španske ACB lige.

Početkom avgusta, Megu očekuje put na Bahame, duel sa Kentaki 'Vajdketsima', što je još ranije bilo potvrđeno, a danas je srpski ABA ligaš objavio još sjajnih vesti, vezanih za turneju u Španiji.

Njihovo saopštenje tim povodom prenosimo u celini.

''Košarkaški klub Mega Bemax će u predstojećem pripremnom periodu odigrati značajan broj kontrolnih utakmica, a pored puta na Bahame i utakmice sa Kentaki 'Vajldketsima' 11. avgusta, Mega će imati još dve jake provere u Španiji.

Naime, izabranici trenera Dejana Milojevića će u španskom mestu Sen Džulia de Vilatorta odigrati dva meča.

U četvrtak 23. avgusta od 19 časova Mega Bemax će igrati protiv još jedne slavne NCAA ekipe Mičigen 'Vulverins', koja je stigla do finala poslednjeg NCAA Fajnal fora, a u petak 24. avgusta od 20 časova protivnik će biti ACB ligaš Movistar Estudiantes.

U narednom periodu putem klupskog sajta ćete moći da se informišete o svim planiranim kontrolnim mečevima u pripremnom periodu'', navodi se u saopštenu na sajtu Mega Bemaksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke