Mega izgubila finale, dobila bivšeg igrača Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
23:59
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Mega Leks poražen je u finalu ABA lige ali je u danu kada je ostao bez titule dobio novog igrača, bivšeg košarkaša Partizana i reprezentativca Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vicešampion ABA lige od večeras je jači za Aleksandra Rašića (32) bišeg košarkaša Partizana i nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović potvrdio je na svom "tviter" nalogu da je Aleksandar Rašić okončao saradnju sa Turk Telekomom i da će u nastavku karijere nositi dres Mega Leksa.

Još uvek nije poznato da li je ugovor potpisan samo do kraja sezone ili će Aleksandar Rašić i naredne sezone igrati za Mega Leks.

Izvesno je, međutim, da će Rašić predstavljati veliko pojačanje za Megu u završnici tekuće sezone u kojoj će se tim Dejana Milojevića boriti za titulu u Superligi Srbije.

Aleksandar Rašić je u karijeri nosio dres FMP-a, Efesa, Albe, moskovskog Dinama, Partizana i Turk Telekoma a osvojio je dve titule u ABA ligi, tri kupa i šampionat Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Koris
Tuesday, 03.05.2016
00:36

Bacanja maši jedino ako treba da zapečati hrvate :))

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 03.05.2016
00:12

Nikad mu necu zaboraviti ona bacanja protiv Hrvatske...Rasic doktor ! Odlicno pojacanje za Megu, naucice uz njega dosta Ivanovic.