Mega je HIT, ovo ni Miloje nije očekivao!

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
23:42
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je prezadovoljan večerašnjom pobedom protiv Krke i da "ne može da kaže" da je očekivao ovako dobar skor njegove ekipe na početku takmičenja u Jadranskoj ligi.

BETA/BETAPHOTO/HINA/DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/DR

Povezane vesti

Košarkaši Mege pobedili su večeras posle produžetka Krku sa 84:77 i vratili se na prvo mesto na tabeli skorom od devet pobeda i tri poraza.

"Prezadovoljan sam pobedom jer u sezoni su nekad bitnije pobede kada ne igrate dobro. Ovog puta u odbrani smo bili jako dobri tri četvrtine i u produžetku, ali je u tom segmentu igre prva četvrtina bila loša jer smo primili 26 poena. Sve ostalo je bilo na našem prepoznatljivom nivou ove sezone", rekao je Milojević, preneo je sajt Mege.

"Sada imamo skor 9-3 i koliko god da sam optimista, ne mogu da kažem da sam baš ovo očekivao, ali neću da razmišljam o kraju sezone, idemo utakmicu po utakmicu, da dobijemo koga god možemo", rekao je trener Mege.

"Naterali smo Krku na 21 izgubljenu  loptu i to je bio ključ pobede. Naši glavni igrrači (Timoti) Luvavu i (Nikola) Ivanović su imali očajan šut za tri poena, ali su i oni dali svoj doprinos u odbrani. Mislim da smo bili dovoljno hrabri i priveli utakmicu kraju na pravi način", dodao je Milojević.

Trener Krke Vladimir Anzulović rekao je da je Mega "apsolutno zasluženo" hit Jadranske lige, ali da njegova ekipa u večerašnjoj utakmici nije iskoristila šansu da pobedi.

"Zahvalan sam na gostoprimstvu i čestitam Megi i njenom treneru na sjajnim igrama i rezultatima koje ostvaruju ove sezone. Nikome nije lako da igra u Mitrovici i apsolutno zasluženo su hit ABA lige i zbog načina na koji treniraju i kako igraju", rekao je on.

"Moram da zahvalim i mojim igračima koji su sproveli većinu stvari što se tiče timske taktike. Ali bilo je propusta u individualnoj taktici što se odrazilo na veliki broj izgubljenih lopti i ofanzivnih skokova Mege, a to je delimično i posledica naše niže postave. Na kraju, kada nam se nudila pobeda u ovoj utakmici kao na tacni, nismo uspeli da pogodimo otvorene šuteve", dodao je Anzulović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke