Mega Leks najavila spektakl u Sremskoj Mitrovici!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.09.2015.
23:27
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Ekipa Mega Leksa će i u narednoj sezoni biti sastavljena od velikog broja mladih i talentovanih igrača, a zvanična promocija novog tima najavljena je za utorak.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, promocija novog tima Mega Leksa biće upriličena u Sremskoj Mitrovici, gde će ovaj timi sledeće sezone igrati svoje mečeve kao domaćin, a centralni događaj večeri biće prijateljska utakmica protiv turskog šampiona - Pinar Karšijake.

Prvi deo programa biće organizovan na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici s početkom od 11 časova i 30 minuta, a specijalno za tu priliku biće instaliran improvizovani košarkaški teren.

Uz veliki broj balona u sada već prepoznatljivim bojama Mega Leksa i pirotehniku biće predstavljeni košarkaši i članovi stručnog štaba, a sve to biće upotpunjeno nastupima di-džeja, dečijeg hora, čirlidersicama i nezaobilaznom maskotom – Pinkijem.

Pripremljen je vrlo zanimljiv i atraktivan program, kao i razni pokloni za one koji se tog dana budu družili sa prvotimcima i članovima stručnog štaba Mega Leksa. 

Meč protiv Karšijake na programu je od 20 časova. Ulaz u Sportsku dvoranu Pinki je besplatan, što će biti još jedan poklon za navijače, a obezbeđen je i direktan prenos na televiziji Sport klub. Ova utakmica biće ujedno i generalna proba za izabranike Dejana Milojevića pred početak ABA lige.

Takođe, važna informacija je i da će tom prilikom biti povučen iz upotrebe dres sa brojem 15  Nikole Jokića koji je ovog leta postao prvi igrač koji je direktno iz Mege otišao u NBA ligu i koji će se navijačima obratiti video porukom.

Pre Jokića, ova čast ukazana je Vasiliju Miciću i Novici Veličkoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke