Mega otišla iz Sremske Mitrovice, ali samo privremeno

Autor: Beta Beta
utorak 10.04.2018.
19:41
Izvor: Beta

Košarkaši Mega Bemaksa će utakmice u Super ligi Srbije kao domaćini igrati u hali "Mega Factory" u beogradskom naselju Braće Jerković, saopštio je danas taj klub.

MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski
MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski

Povezane vesti

Zbog izuzetno gustog rasporeda utakmica, želja rukovodstva kluba je bila da se u što manjoj meri ekipa optereti putovanjima, pa je umesto Sremske Mitrovice, kao domaći teren izabrana trenažna dvorana Mege koja je pred početak ove sezone u potpunosti adaptirana i u kojoj je svoje utakmice u KLS igrao i Beovuk.

"Hala je letos renovirana prema našim potrebama, ispunjava sve standarde i u njoj treniraju sve naše takmičarske selekcije. Kapacitet dvorane je 700 mesta pa smo se iz tog razloga odlučili da ulaznica ne bude u slobodnoj prodaji, već će se one trebovati preko kancelarije kluba", rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić, objavljeno je na sajtu kluba.

On je naveo i da je Mega potpisala novi ugovor sa Sremskom Mitrovicom i da će taj klub utakmice ABA lige i sledeće sezone igrati u tom gradu.

"U Sremskoj Mitrovici uživamo veliko gostoprimstvo, imamo izvanredne uslove, a naši domaćini čine sve da se osećamo kao kod kuće. Gradskoj upravi dugujemo veliku zahvalnost, jer su nam svih ovih godina obezbedili vrhunske uslove.

Zato mi je veoma drago što smo na obostrano zadovoljstvo produžili uspešnu saradnju, pa će Mitrovčani i sledeće sezone moći uživo da prate mečeve najboljih košarkaških klubova u regionu",
rekao je Ćakić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke