Mega ozvaničila selidbu u Mitrovicu

Autor: Beta Beta
sreda 25.06.2014.
12:50
Izvor: Beta

Predstavnici KK Mega Vizura i grada Sremska Mitrovica potpisali su danas ugovor o saradnji prema kome će ABA ligaš naredne sezone igrati svoje mečeve u hali "Pinki".

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Vizura će u predstojećoj sezoni svoje utakmice u Jadranskoj ligi kao domaćin igrati u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je danas.

"Nastojaćemo da i u sledećoj sezoni zadržimo imidž koji smo stekli prethodnih sezona, da radimo na promociji i oživljavanju košarke i fer-pleja u Srbiji. Ono što možemo da obećamo, jeste da ćemo biti mlad tim, pun talenata i želje za napredovanje i uspeh", rekao je generalni menadžer Mega Vizure Goran Ćakić na konferenciji za novinare.

Predstavnici košarkaškog kluba Mega Vizura i grada Sremska Mitrovica potpisali su danas ugovor po kome će Mega naredne sezone igrati kao domaćin u tom gradu.

Ćakić je zahvalio svima u Sremskoj Mitrovici koji su prepoznali kvalitet Mega Vizure i obezbedili sve što je potrebno da klub igra utakmice u tom gradu.

"Nadam se da će uspešna saradnja potrajati i da ćemo dugi niz godina biti deo sportskog života Sremske Mitrovice", dodao je on.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović rekao je da mu je drago što će publika u tom gradu posle mnogo godina imati prilike da uživa u vrhunskoj košarci.

"Veliko mi je zadovoljstvo što će Mitrovica posle 15, 20 godina imati priliku da gleda najveće mečeve na našim prostorima. Nadam se da ćemo biti dobar domaćin, da će Mega imati dobru podršku i da će kao posledica toga ostvariti bolji rezultat nego prošle sezone", rekao je Nedimović.

On je dodao da će hala "Pinki" biti prilagođena pravilima Jadranske lige i istakao da su već urađene pomoćne tribine, kao i da će sve što je potrebno biti završeno do početka sezone.

"Poznajući Mitrovčane, mislim da će se već posle drugog, trećeg kola tražiti karta više. Radujem se tome što će Mitrovica ponovo biti puna navijača i nadam se da ćemo svi imati koristi od toga", rekao je Nedimović.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljeni su dresovi koji će košarkaši Mega Vizure nositi u predstojećoj sezoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke