Mega "prijateljski" deklasirala Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.09.2014.
22:01
Izvor: Sportske.net

Kontrolni susret koji su Mega Vizura i Partizan večeras odigrali u Sremskoj Mitrovici završen je ubedljivom pobedom domaće ekipe koja je na kraju slavila trijumf sa 26 poena razlike.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Srpski košarkaški klubovi koji će naredne sezone igrati na Jadranu uveliko se pripremaju za početak sezone a večeras je u sklopu priprema odigran i kontrolni meč u kojem su snage odmerili Mega Vizura i Partizan.

Mega je ugostila aktuelnog šampiona Srbije u Sremskoj Mitrovici i slavila rezultatom 80:54 (24:16, 16:13, 16:19, 24:6).

Izabranici Dejana Milojevića kontrolisali su situaciju na terenu svih 40 minuta a ubedljiv trijumf bio je posledica razlike koju je domaćin napravio u poslednjoj deonici kada je Partizan za osam minuta ubacio samo dva poena.

Valja istaći da je tim Duška Vujoševića nastupio beu Milenka Tepića, Nikole Milutinova i Dragana Milosavljevića a u takvoj konstelaciji stvari ulogu lidera preuzeo je Nemanja Bezbradica koji je bio najefikaciji u gostujućem sastavu sa 15 poena i 5 skokova.

Domaće su do pobede vodili Nikola Jokić sa 19 poena i 7 skokova, dok je Nenad Miljenović ubacio 18 poena ali je tome dodao 10 asistencija i 6 sokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke