Mega traži povratak na pobednički kolosek

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Košarkaši Mege Bemax pokušaće da se vrate na pobednički kolosek nakon poraza koji su doživeli u derbiju 6. kola ABA lige sa Partizanom.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Sjajno je Mega otvorila sezonu i sa pet vezanih trijumfa delila prvo mesto na tabeli sa Crvenom zvezdom mt:s, a zatim je na red došao derbi sa Partizanom.

Tim Dejana Milojevića doživeo je prvi poraz od crno-belih, tako da će duel sa Zadrom biti prilika da se ekipa vrati na pobednički kolosek.

"Nemamo vremena da se osvrćemo na meč sa Partizanom pošto nas u petak očekuje teško gostovanje protiv Zadra koji je posle četiri poraza na startu vezao dve pobede na gostovanjima, protiv Partizana i Krke", rekao je Dejan Milojević za klupski sajt.

Mega se nakon šest mečeva nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa skorom 5-1, dok Zadar spada u grupu timova koji u sedmo kolo ulaze sa skorom 2-4.

"Jako je bitno da u utakmicu sa Zadrom uđemo sa pravom energijom i agresivnom odbranom. Ukoliko nametnemo našu igru, verujem da možemo do pobede koja bi puno značila za samopouzdanje moje mlade ekipe", dodao je trener Mege.

Utakmica u dvorani "Krešimir Ćosić" otvoriće sedmo kolo ABA lige, a meč je na programu u petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke