Micić jedva čeka da zaigra pred ''Delijama''!

Autor: Beta Beta
nedelja 27.12.2015.
17:27
Izvor: Beta

Najnovije pojačanje Zvezde, Vasilije Micić veruje da je napravio pravi potez dolaskom u redove šampiona Srbije i ABA lige.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Novi košarkaš Crvene zvezde Vasilije Micić rekao je danas da veruje da je napravio dobar izbor prelaskom u beogradski klub i dodaje da bi u crveno-belom dresu želeo da dobije veću minutažu nego u Bajernu iz Minhena.

"Verujem da sam napravio pravi izbor. Prvi utisci što sam u Beogradu su prelepi. Dolazim u trenutno najbolji klub u Srbiji i želim da doprinesem što je više moguće da ekipa ostvari najviše ciljeve. U prethodnom periodu u Bajernu nisam uspeo da se izborim za minutažu, ali verujem i želim ovde u tome da uspem", rekao je Micić po dolasku u Beograd.

Micić je danas doputovao u Beograd iz Minhena, gde je prethodnih godinu i po dana igrao za Bajern.

"Prethodnih meseci treniram veoma jako... U Bajernu to tako mora. Mislim da sam zaslužio šansu, iako je zbog nekoliko poraza nije bilo. Želim na terenu da pokažem šta znam i to je jedan od razloga što sam u Zvezdi", rekao je Micić.

On će u Zvedi, čiji su mu navijači skandirali na finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu dok je nastupao za Mega Leks, nositi dres sa brojem 13.

"Uvek sam zamišljao da jednom u životu osetim tu draž da igram pred navijačima koji navijaju za tebe, a ne da igram protiv njih. Baš taj momenat na Kupu je bio neverovatan i voleo bih da to svojim partijama ponovo zaslužim", rekao je on.

Španski mediji preneli su danas da je Micić u Zvezdu došao kao pozajmljen igrač, a predsednik crveno-belih Nebojša Čović je rekao da njegov dolazak zapravo povratak u njegov matični klub. Čovićevu izjavu tim povodom možete da vidite OVDE.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke