Mijailović: ''Nije istina da Partizan duguje 7.000.000 evra''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.07.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Prvi čovek Partizana reagovao na poruku iz Hrvatske.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Partizan ovog leta pravi možda i najjači tim u svojoj istoriji, spisak pojačanja još nije zaključen, a sve to ima odjeka i u regionu, pa se tako juče oglasio i nekadašnji hrvatski selektor Aleksandar Petrović na Tviteru gde je (in)direktno uporedio aktuelnu situaciju u Ciboni, sa ovom u Partizanu.

''Poredeći situaciju u regionu, vidimo da se jednom klubu (dug 5 miliona evra) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug 7 miliona evra) sprema igranje u Evroligi'', napisao je on na Tviteru.

Ubrzo je iz Partizana stigla reakcija. U izjavi za ''Sportal'' se oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je demantovao brojku koju je Petrović naveo.

"Nije istina da Partizan duguje 7.000.000 evra, poreski dug je nešto malo veći od 5.000.000 i datira već dve decenije možda i duže. Partizan je u postupku dobijanja reprograma kod Poreske uprave što nam pripada po zakonu.

Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu, mi ne komentarišemo druge već radimo svoj posao. Zaista mi je žao što Cibona prolazi kroz tešku situaciju, želim im da prevaziđu svoje probleme i nastave dalje. Mi smo sve to prošli 2017. godine, taj period nikad neću zaboraviti", zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke