Milojević: "Odlučili su detalji"

Autor: Beta Beta
subota 21.11.2015.
23:49
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da su sitni detalji odlučili današnju utakmicu u kojoj je njegova ekipa pobedila Olimpiju.

Beta/Hina/Lana Slivar Dominic/Ds
Beta/Hina/Lana Slivar Dominic/Ds

Povezane vesti

Mega je sa 99:89 savladala Olimpiju u Ljubljani i tako zabeležila osmu pobedu u Jadranskoj ligi, posle koje je preuzela vodeću poziciju na tabeli regionalnog takmičenja.

"Sitni detalji su odlučili. Naša odbrana, iako nije bila dobra, na kraju je rešila utakmicu. Vrlo bitna pobeda pošto smo savladali konkurenta za plej-of", rekao je Milojević posle utakmice.

Milojević je naveo da je Olimpija dobar tim sa kvalitetnim igračima, iako igra pomenjivo ove sezone.

"Nisam zadovoljan početkom utakmice i prvim poluvremenom jer nismo bili dovoljno agresivni na terenu. U drugom smo igrali odlučnije, čvršće i agresivnije sa dosta lakih poena posle skokova u napadu. Obe ekipe su dobro šutirale za tri poena", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Stefan Simić ocenio je da je u Ljubljani došla do izražaja timska igra njegove ekipe, koja je bila oslabljena neigranjem Ognjena Jaramaza i Radovana Đokovića.

"I pored peha u vidu izostanka Jaramaza i Đokovića zbog povreda na treningu, do izražaja je došla naša timska igra i karakter a posebno i fizička sprema, što se videlo u četvrtoj četvrtini, kada smo prelomili utakmicu", naveo je Simić.

Trener Olimpije Gašper Potočnik čestitao je Megi na zasluženoj pobedi.

"Mi smo u velikim problemima. Moraćemo da nađemo odgovor zašto se sve ovo dešava. Drugi put uzastopno smo pali u drugom poluvremenu. Pravili smo previše grešaka, nismo dobro skakali i Mega je zasluženo pobedila", rekao je Potočnik.

Mega će u sledećem kolu dočekati Krku koja je u okviru 11. kola bila bolja od Cibone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Sunday, 22.11.2015
04:53

navijam za partizan i jako mi je zao sto nisu angazovali Milojevica a bilo je reci o tome, pre nego sto je Bozic seo na klupu. Ubedljivo najaktivniji trener u regionu, sto se tice angazovanja(znam da je Misko glavni za angazovanja ali sve radi u dogovoru sa trenerom, jer taj trener zna sta zeli u ekipi) i pogotovo unapredjivanja mladih igraca, u dobre i vredne ljude i kosarkase. njegova ekipa mora da igra borbeno i srcano, jer je on bio takav igrac, nikog se nije bojao. da samo Mega ima neku istoriju, navijace i stalno mesto boravka, sa ovom upravom i Milojevicem, ubedjen sam da bi bili ubedljivo najstabilniji i najbolji klub u regionu i redovan i postovan ucesnik u evroligi. Uzivanje je gledati ekipu, koja igra jako lepu kosarku, imaju dobre rezultate a prosecna starost igraca je ispod 20 godina. to je prosto neverovatno.