Milojević: "Samo hrabri momci rade ovakve stvari"

Autor: Beta Beta
subota 19.12.2015.
23:44
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da ga izuzetno raduje pobeda njegovih košarkaša protiv Partizana posle velikog zaostatka i dodao da su oni večeras pokazali karakter.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Mega Leks je večeras u utakmici 15. kola Jadranske lige u hali "Pionir" posle proekreta pobedio Partizan sa 85:78.

"Raduje pobeda posle zaostatka od gotovo 20 razlike. To pokazuje karakter, što ovim momcima nije prvi put ove sezone. Nekoliko puta smo se vraćali i to samo hrabri momci mogu. Ovo je veoma bitna pobeda za nas, jer Partizan u poslednje vreme igra dobro" rekao je Milojević novinarima u hali "Pionir".

Košarkaši Mega Leksa imali su 18 poena zaostatka u završnici treće četvrtine ali su uz 48 postignutih poena za 14 minuta stigli do novog trijumfa.

"Ova je utakmica sa dva naša lica. Prvo poluvreme nije valjalo ništa, dozvolili smo Partizanu 10 ofanzivnih skokova i da se razigra. Bili smo mekani, nismo igrali našu prepoznatljivu odbranu, koja je naš žaštitni znak cele sezone. Drugo poluvreme smo odigrali kako treba, iskontrolisali smo skok i nismo dozvolili Partizanu duge napade. Bili smo dosta agresivniji", rekao je Milojević.

On je pozvao navijače Partizana na strpljenje i dodao da crno-beli rade dobro sa "dobrim trenerom, koji dobro obavlja svoj posao".

Košarkaš Mege Milenko Veljković je rekao da je ovo možda i najbitnija pobeda Mege u dosadašnjem toku sezone.

"Ovo je jako bitna pobeda za nas. Jedna od najbitnijih ove sezone. Partizan je bio naš glavni konkurent za fajnal-for i ovom pobedom smo mnogo toga učinili. Ostaje nam da u narednim utakmicama potvrdimo to četvro mesto", rekao je Veljković.

Mega posle 15 odigranih utakmica zauzima četvrto mesto sa 10 pobeda i 5 poraza, dok je Partizan na deobi četvrtog mesta sa skorom 6-9.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Sunday, 20.12.2015
12:45

Mega je Bozicev Radnik iz Surdulice, ako danas do ponoci ne podnese ostavku...