Milosavljević jednom rečenicom objasnio zašto je odbio Trinkijerija!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.07.2019.
13:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Trener Partizana bio je neprijatno iznenađen, koji je razlog takve Milosavljevićeve odluke?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Jedna od prvih Partizanovih meta ovog leta i velika želja trenera Andree Trinkijerija bio je dolazak reprezentativnog srpskog beka Dragana Milosavljevića.

Međutim, on je crno-belima poslao negatovan odgovor, posle čega je Trinkijeri u razgovoru za ''Žurnal'' slikovito objasnio da je želeo i ''kuću na moru'' da proda samo da popularni Gagi ponovo zaigra u Partizanu.

Mnogima je bilo nejasno zbog čega Milosavljević nije želeo da se vrati, ali očigledno je da mu je odlično u španskoj Unikahi, a uz to im je prethodno već dao reč da ostaje.

Pomenuti list je potražio odgovor od iskusnog beka na ovu temu, a on je odgovorio jednom rečenicom.

''Stvarno nisam želeo da komplikujem stvari''.

Da li je sada nešto jasnije?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maksimus
Friday, 26.07.2019
20:53

Svi znamo ko vrši pritisak na domaće

avatar
Saša Ilić
Friday, 26.07.2019
19:04

Sad je jasnija i rečenica Teinkijerija, da su Partizanu zabranjeni domaći igrači.

avatar
REVØLT
Friday, 26.07.2019
18:10

Pretili su njemu i njegovoj porodici.

avatar
REVØLT
Friday, 26.07.2019
13:50

Kosta Perovic: Perović, Tripković, Veličković, Vujanić, Milojević, Krstić, Avdalović, Mačvan su košarkaši Partizana koji su imali teške povrede kolena, koje se dešavaju u sportu, ali za koje kruže priče, da su upravo posledica napornog treninga sa Vujoševićem.

- To može da se tumači na mnogo načina. Mi nikada nećemo znati da li je to istina i da li je to posledica iz Partizana. Ja ne mogu to da tvrdim i ne bih želeo da verujem da je tako. Ponavljam, mi ne bismo bili to što jesmo da nismo bili u Partizanu. Klub je tih godina osvajao titule, igrao Evroligu, a posle, i kada smo odlazili u druge klubove, imali smo višu cenu i više smo bili traženi.
- Partizan je kuća. Institucija koja me je razvila kao igrača, otvorila vrata ka svetu i Evropi. Navijači koji su opet posebna priča Za to igraš. Mislim da svi koji igraju Evroligu, uživaju da dođu u Beograd i dožive tu atmosferu koju ne možeš tamo. I sada pratim dešavanja. Povučeni su dobri potezi.
Pored svih tih košarkaških veličina, bio je tu još jedna bitna figura.

- Dule, apsolutno. Ne bih bio gde sam i ne bih imao karijeru kakvu sam imao, da nije bilo Duleta. On je neko ko je u razgovorima sa mojim ocem garantovao za moj pravilan košarkaški razvoj.

- On je insistirao da dođem i on nam je pružio sve, baš kao i Tripkoviću, Tepiću i ostalima. Bili smo perspektivni, kasnije igrali i za reprezentaciju, ali sve je to bilo zahvaljujući Duletu.

- Bio je prvi u hali, a poslednji izlazio. On je nas dočekivao, terao nas da treniramo, da ostajemo da šutiramo, da radimo individualno. Mnogo se radilo i to je bio put do uspeha.