Milutinov: "Još uvek sam Partizanov igrač"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.07.2015.
22:28
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov rekao je u sredu da je i dalje pod ugovorom sa Partizanom i da u takvoj situaciji klub odlučuje da li će doći do eventualnog transfera.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je da mu je velika čast što se nalazi na širem spisku selektora Aleksandra Đorđevića i dodao da će dati sve od sebe, kao i da se nada da će igrati na Evropskom prvenstvu.

"Velika mi je čast što ću biti deo ekipe i što ću učiti od naših najboljih igrača. Potrudiću se da uz njih napredujem, da još više naučim i da budem bolji igrač nego pre ovih priprema. Daću sve od sebe da budem na Evropskom prvenstvu", kazao je Milutinov.

Kada je reč o nastavku njegove klupske karijere, Milutinov je rekao da je on i dalje igrač Partizana i da je to sve što u ovom trenutku može da kaže.

Centra Partizana je na ovogodišnjem NBA draftu kao 26. pika izabrala ekipa San Antonio Sparsa.

"Želja mi je da jednog dana zaigram u NBA ligi. Par dana sam trenirao u San Antoniju. Presrećan sam što sam otišao u takvu ekipu i nadam se da ću jednog dana biti u prilici da treniram sa prvim timom", rekao je Milutinov.

Srbija će na EP igrati u Grupi B u Berlinu sa selekcijama Španije, Italije, Nemačke, Turske i Islanda.Evropsko prvenstvo održaće se od 5. do 20. decembra u Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Saturday, 18.07.2015
16:26

Sramota je da drzavne pare idu u klub koji prosle godine nije video ni jedan trofej.

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 16.07.2015
01:22

E moj Milutinko ti si samo trenirao par treninga sa San Antoniom pa si presrecan a neko je i potpisao!? Jos ti moras mleka da popijes moj Milutinko da bi dosa do San Antonia!!! :D

avatar
Zvezdas od rodjenja
Wednesday, 15.07.2015
22:55

Znaci legle su drzavne pare kad je Milutinovic poceo da se dvoumi. Dula mu ne moze novcano pomoci jer prima samo 85 hiljada evra mesecno. Sirotan radi samo zbog ljubavi prema Partizanu.