Mitrović: "Ne bežimo od uloge favorita"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.04.2017.
22:26
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Luka Mitrović rekao je da je svestan da će njegov tim imati ulogu favorita u predstojećoj utakmici protiv Budućnosti, ali i dodao da niko u klubu ne beži od te uloge.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Crvena zvezda mt:s će sutra u dvorani FMP-a u Železniku dočekati Budućnost VOLI u trećoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige.

"Naredni meč je definitvno najbitniji za nas u ovom periodu. Svi smo se nadali da ćemo završiti seriju već u Podgorici, ali nismo bili na zadovoljavajućem nivou koji bi nam omogućio da ih savladamo u dva meča. Sada oni dolaze u Beograd, svesni smo težine utakmice, svesni smo uloge favorita i ne bežimo od toga. To je nešto što nosimo tokom čitave sezone i nešto što moramo da iznesemo na najbolji način sada kada je najbitnije", rekao je Mitrović, objavljeno je na sajtu Jadranske lige.

Mitrović je naveo da će ekipa morati da nadomesti izostanak Stefana Jovića, kojeg je nazvao "mozgom ekipe".

"Teško je bez Stefana (Jovića) koji je mozak naše ekipe i pokretač svih akcija, ali moramo da nadomestimo njegov izostanak preko dobre odbrane i uz mnogo kontranapada i lakih poena", rekao je Mitrović.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 19.00 u Železniku, a pobednik će se plasirati u finale Jadranske lige u kom će igrati protiv Cedevite koja je u polufinalu bila bolja od Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos 1996
Monday, 03.04.2017
23:25

Sa tobom u petorci Zvezda tesko da je favorit.Mislim da bi trebao sam da odes negde,da ne zauzimas mesto nekom igracu,jel cetvorki na trzistu ima previse.Zvezda sampion!!!