Momak sa asfalta - Bjelica oduševio ljubitelje košarke!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.01.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

Potez Nemanje Bjelice neće završiti na listi najboljih u NBA ligi ali o njemu bruje Amerika i Evropa.

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Utakmicu Orlanda i Minesote obeležio je sukob Arona Aflaloa i Nemanje Bjelice koji je završen bez većih posledica po Amerikanca.

Krilni košarkaš Orlanda nasrnuo je na srpskog internacionalca ali je vrlo brzo shvatio da je uradio pogrešnu stvar, tako da se može reći da je dobro prošao jer ga je Bjelica "zaključao" i tako sprečio veći sukob.

Srbin je posle utakmice upitan da prokomentariše situaciju koja se odigrala tokom druge četvrtine.

"Pre svega, želim da se izvinim treneru i stručnom štabu zbog isključenja. Ne znam šta bih rekao, bili smo konstantno u kontaktu u odbrani i napadu, ali sve je to deo utakmice", počeo je izlaganje Bjelica.

Bivši košarkaš Crvene zvezde objasnio je da ne želi sebe da predstavlja kao žrtvu jer je na ovakve stvari navikao odrastajući na beogradskim ulicama.

"Ne želim da predstavljam sebe kao žrtvu, sve je to deo igre. Zamahnuo je ka meni, samo sam želeo da se zaštitim i da mu pomognem da se smiri jer je počeo da divlja. Ne znam šta se dešava sa tim momkom... Kada me neko napadne na taj način logično je da ću pokušati da se odbranim. Svi koji me poznaju mogu da potvrde da sam miran momak, ali znam kako ovakve stvari funkcionišu jer sam odrastao na ulici", dodao je Bjelica.

Novinari su primetili da se Nemanja Bjelica opredelio za mirnodopsko rešavanje problema, a ljubitelji košarke širom sveta na društvenim mrežama sa oduševljenjem komentarišu njegov potez.

"Profesionalac sam i nije mi cilj da se tučem tokom utakmice. Ponavljam, pokušao sam da se odbranim i hvala Bogu što sam reagovao na ovaj način. Samo sam pokušao da ga smirim jer znam šta bi se desilo da sam pokušao da uradim nešto drugo", istakao je srpski košarkaš.

Nemanja je posle svega spustio loptu istakavši da nema nameru da Arona Aflaloa predstavlja kao lošeg momka.

"Ne želim od njega da pravim lošeg momka, možda je imao loš dan. Mislim da sam postupio ispravno. Šta je trebalo da uradim, da mu dozvolim da me udari?", zaključio je Bjelica.

Na društvenim mrežama može se naći sijaset fantastičnih komentara koji su usledili nakon večerašnjeg MMA poteza Nemanje Bjelice.

Evo nekih koje smo izdvojili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
14:29

Pa i jeste mu pomogao jer je hteo da nastavi sa pokusajima udarca:-D, ali, nadam se da nece biti previse blagonakloni prema tom debilu...

avatar
Zlato
Wednesday, 17.01.2018
14:00

Bjelica je igrac koji nema mrlje u karijeri I onda se nadje neki isfrustirani matorac koji hoce da se bije a zaplivao je rukama,Bjelica je trebao ga malo stegne da mu pokaze kako se bije.