Mornar bez najboljeg u duelima sa Zvezdom?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Četvrtoplasirani tim ligaškog dela regionalnog prvenstva suočava se sa velikim problemom pred start polufinalne serije plej-ofa i duele sa Crvenom zvezdom mt:s.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Stručni štab košarkaškog kluba Mornar iz Bara suočava se sa ozbiljnim problemima uoči najvažnijih utakmica u dosadašnjem toku sezone.

Četvrtoplasiranu ekipu u drugoj polovini meseca očekuju polufinalni mečevi plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom mt:s, a nakon gostovanja Ciboni postoji bojazan da najbolji igrač u ekipi neće biti spreman za duele sa šampionom Srbije.

Portal "basketballsphere" piše da je Uroš Luković doživeo povredu kvadricepsa u duelu sa Cibonom i da mu je dijagnostikovana ruptura butnog mišića.

To znači da trener Mihailo Pavićević neće moći da računa na Lukovića za duel sa MZT-om, ali problem predstavlja činjenica da nije sigurno da će bivši centar Partizana biti spreman za mečeve sa Crvenom zvezdom mt:s.

Barani će učiniti sve da se Luković oporavi do početka plej-ofa ABA lige, a nije potrebno govoriti o tome koliki bi hendikep bio za Mornar ukoliko drugi najkorisniji igrač u ligi ne bi bio na raspolaganju.

Uroš Luković nije propustio nijednu utakmicu u ABA ligi od početka sezone i trenutno se nalazi na proseku od 13,5 poena i 7,5 skokova po meču.

Polufinalna serija između Crvene zvezde mt:s i Mornara startuje 18. marta. Revanš u Baru na programu je 24., a eventualna majstorica 31. marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 07.03.2018
08:33

Najbolji igrac im je Derek Nidam 100%.Ali i Lukovic se pokazao dobar, los potez Partizana sto je otisao iz kluba, kad Salic pika na petici.