Mornar želi prekid crnog niza, hoće li konačno pobediti?

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.10.2021.
14:54
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Mornara gostuju sutra ekipi FMP-a, u utakmici četvrtog kola AdmiralBet ABA lige.

ABA liga/Mornar/MEDIA Pro
ABA liga/Mornar/MEDIA Pro

Povezane vesti

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da će predstojeći meč protiv FMP-a u AdmiralBet ABA ligi biti veliki izazov i dodao da njegova ekipa ne sme da potceni tim iz Železnika.

"Čeka nas veliki izazov. FMP je sastavljen od iskusnih, proverenih igrača, koji znaju da igraju. Svako opuštanje protivnika umeju da kazne. To nije ništa novo, oni godinama igraju tako da 40 minuta daju sve od sebe. Ko ih malo potceni, skupo plati tu grešku", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara gostuju sutra ekipi FMP-a, u utakmici četvrtog kola AdmiralBet ABA lige.

Mornar je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo porazima od Cibone, Krke i Borca, dok je tim iz Železnika posle poraza od Budućnosti pobedio Igokeu i Cedevita Olimpiju.

"Stvari polako dolaze na svoje. Mislim da ćemo igrati sve bolje kako prvenstvo bude odmicalo. Prva pobeda ove sezone doneće nam neophodno samopouzdanje", rekao je košarkaš Mornara Marko Jeremić.

"Možda se ona dogodi već u nedelju, bez obzira što je FMP veoma neugodan rival, koji je trijumfom u Zagrebu protiv Cedevita Olimpije pokazao da će ove sezone imati šta da pruži u regionalnom takmičenju", dodao je on.

Utakmica između FMP-a i Mornara na programu je sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke