Mršić: ''Partizan nam nije ozbiljno zapretio''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.03.2017.
22:17
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Izgleda da se trener Cedevite nije plašio preokreta u drugom poluvremenu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle ''plus 19'' koje su stekli u prve dve četvrtine, košarkašima Cedevite je bilo lakše u nastavku, iako je Partizan do kraja pokazao mnogo više želje i borbenosti, kako bi eventualno izborio preokret.

Ipak, crno-beli nisu uspeli da unesu rezultatsku neizvesnost u završnicu, a trener domaćih Veljko Mršić nije previše brinuo za konačan ishod meča.

''Zasluženo smo pobedili. Od samog starta smo preuzeli kontrolu utakmice. Prednost je u prvom poluvremenu rasla do skoro 20 razlike. Drugo je Partizan dobro otvorio šuterski. Pogodili su četiri trice u prve dva-tri minuta i vratili se s -23.

Ali, nikad nisu ozbiljno zapretili.

Nemoguće je da jedna utakmica može biti u istom ritmu i bez nekih padova. U pripremi utakmice smo rekli da ne smemo dozvoliti da nam tokom naših padova naprave prevelike serije. Ta serija u trećoj četvrtini je bila prevelika, no u ulazu u treću četvrtinu promašili smo tri otvorena šuta i previše smo se tada oslonili na šut. Već u ponedeljak imamo novu utakmicu. Idemo to da prođemo, pa se onda pripremati za subotu'',
izjavio je Mršić.

Košarkaš Cedevite Toni Katić izneo je zanimljiv statistički detalj koji Partizan večeras nije iskoristio. 

"Prvo poluvreme je bilo jako dobro, a drugo je bila totalna suprotnost prvog. Jako smo loše odigrali u nastavku, ali prva pobeda je tu i to je najbitnije. Analiziraćemo ovu utakmicu i dobro se pripremiti za drugu u Beogradu, koja će biti teška.

Babić je danas postigao jedan poen, a Tomas dva. Dobiti utakmicu s takvim njihovim učinkom mislim da je dobro jer su nam oni najbitniji igrači'', primetio je Katić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Sunday, 19.03.2017
10:19

zapretice mrsicu nista se ti ne sekiraj. jedna bitka nije rat.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
23:20

Kaze se nijednom, nikad asocira na citavo postojanje, gotovo na vecnost:-D