Mundobasket - Zamišljamo kostur, na kojoj strani će biti lakše?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.09.2019.
18:25
Izvor: Sportske.net

Srbija i Španija su se plasirale u četvrtfinale, kao i Argentina i Poljska. Čekamo još četiri učesnika koje bismo mogli čak i sutra da saznamo.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srbija je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva nakon četiri pobede na startu Mundobasketa.

Savladani su redom Angola, Filipini, Italija i Portoriko, a na redu je duel sa Španijom prekosutra (nedelja) od 14:30.

Ukoliko naši slave, idu na desnu stranu kostura, a Španci na levu. Prvoplasirani iz naše grupe ide na drugoplasiranog iz grupe u kojoj su dalje prošli Argentina i Poljska, dakle na poraženog u tom duelu.

Od ostalih, prema rezultatima iz prvog kruga, treba očekivati da Amerikanci kao prvoplasirani prođu na levu stranu žreba, dok bi Grci mogli da izgube skoro sve šanse ukoliko izgube od Amera sutra. Drugoplasirani iz ove grupe, ide na desnu stranu žreba.

U grupi L će biti velika borba koja kreće sutra. Litvanci su sjajan sastav, ali Australija i Francuska imaju sve pobede do sada. Pobednik ove grupe ide na desnu stranu, drugoplasirani u četvrtfinale ide najverovatnije na Amere.

Evo kostura.

kostur


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 07.09.2019
10:29

malo prerano za ovo, ali mis mo dosli po zlato i micemo ga i uzeti, tako da nevidim potrebu za kalkulaciju ali bilo bi lijepo vidjeti amere tek u finalu

avatar
djan_franko
Friday, 06.09.2019
22:40

Idemo po zlato, nema kaklulisanja... Gaziii 💪

avatar
riquelme
Friday, 06.09.2019
22:01

Kako god, USA iskljucivo sa druge strane zreba... Nema potrebe pre pre finala. Mada navijam da i oni i mi dobijemo sve do kraja. Voleo bih da ih mi prvi i jedini dobijemo.Naravno ne bih se bunio da ih zvizne Francuska/Litvanija posto mislim da niko drugi osim njih i nas ne moze da ih pobedi 5 dana da igraju.

avatar
JC\'90
Friday, 06.09.2019
18:47

Mislim da Amerikanci nece biti prvi u grupi

avatar
Z
Friday, 06.09.2019
18:39

Hahahahahaha....genijalno....pa sve ekipe mogu da budu u oba kostura, kao sto ste i pokazali....jos je rano za kalkulacije. Tek sutra cemo imati malo bolju sliku.

avatar
BloodY RippeR
Saturday, 07.09.2019
16:37

Vise bi voleo australiju od francuza u nasem delu kostura ali isto tako ako planiramo po zlato onda najbolje da nam ameri dodju u polufinalu a u finalu spanci i da svima zapusimo usta da smo imali laksi put u kosturu :)