Muta iznenadio "Grobare" - Evo zašto još jedan plej!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.09.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net

Vest da se Partizan nalazi pred angažovanjem još jednog plejmejkera začudila je mnoge navijače crno-belih koji su očekivali pojačanje na pozicijama u reketu.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS ozvaničio je u utorak saradnju sa Markom Čakarevićem, a tokom večeri se pojavila informacija da će biti angažovan još jedan plejmejker.

Saznanja do kojih smo došli ukazuju na to da je posao već završen i da će Amerikanac Patrik Miler potpisati ugovor sa Partizanom i pojačati konkurenciju na poziciji "jedinice".

Vest o novom pojačanju navijači su dočekali sa čuđenjem jer je većina verovala da je crno-belima potreban još jedan igrač koji će pokriti pozicije u reketu.

Zašto se onda išlo na angažovanje još jednog plejmejkera i da li to znači da je Partizan kompletirao roster za novu sezonu?

Stručni štab koji je u prethodnom periodu radio sa ekipom referisao je Miroslavu Nikoliću sve što se dešavalo tokom pripremnog perioda i na kontrolnim utakmicama.

Partizan je dobio samo jednu od pet kontrolnih utakmica a one su pokazale da organizacija igre nije na željenom nivou kada se u igri ne nalazi Najdžel Vilijams-Gos.

Uprkos tome što u javnosti prevladava mišljenje da je Tomas Vilson doveden kao rešenje za poziciju plejmejkera, istina je da Australijanac više vuče ka poziciji "dva". To znači da bi sav teret pao na Vilijams-Gosa i golobradog Tadiju Tadića. Zbog toga su u Partizanu odlučili da reaguju i angažuju još jednog plejmejkera.

Šta se dešava sa "unutrašnjim" pozicijama?

Nakon što je Novica Veličković odlučio da produži ugovor stručni štab je zaključio da poziciju "četiri" mogu da pokriju kapiten i Marko Pecarski, kao i Strahinja Gavrilović koji je stigao iz Dinamika.

Tako će na startu sezone na "petici" igrati Obrad Tomić i Đoko Šalić koji je tokom pripremnih utakmica pokazao da je mnogo napredovao i da se na njega može računati mnogo ozbiljnije nego u prvom mandatu i ako se i dalje radi o mladom igraču.

Suma sumarum, angažovanjem Patrika Milera Partizan je kompletirao roster za nastupajuću sezonu, a ukoliko se tokom jeseni pokaže da "škripi" na unutrašnjim pozicijama moguće je da će se ići na angažovanje još jednog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gmarkovic
Tuesday, 19.09.2017
22:27

Ima se....bankomat radi.

avatar
Miloš1976
Tuesday, 19.09.2017
21:59

Odličan potez,ali se mora dovesti i još jedna dobra petica..Onda bi to bilo sasvim zadovoljavajuće..

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 19.09.2017
21:46

Na Vilsona se ocigledno nece previse racunati bar na pocetku, on na dvojci pored Vanje, Aranitovica i Stevanovica ne moze dobiti minute. Kako je bilo prethodnih sezona sada moram biti zadovoljniji pojacanjima, ali opet nije bilo potrebe da se dovode neki limitirani igraci bez ozbiljnog potencijala- Tomic, Cakarevic, Gavrilovic...

avatar
nemam pojma
Wednesday, 20.09.2017
00:11

Mislim da bi Vilson trebalo da radi individualno u Novicinoj teretani i paralelno u nekom dobrom restoranu, neka mu Đoko preporuči. U isto vreme da se menja na pleju u rosteru sa Tadijom. I da dobijaju prvo garbidž, pa sve ozbiljnije minute, pogotovo u kupu, pa u domaćici. Takođe da nam se menjaju u rosteru Aranitović i Stevanović, ako Vanja ostane, ili da Sani igra komba, pa da Jovanović i Tadić pojačaju Dinamik. Ja bih Tadića, Jovanovića i tog D. Nikolića prosledio u Dinamik na kaljenje, a doveo Kembela. U timu bi bilo 15 igrača, taman 3x5, za trening.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 20.09.2017
11:41

Po onome sto se moze videti Kembel deluje kao ozbiljan igrac i rado bih ga video kod nas, a pozajmica ce sigurno biti s tim da ce verovatno da zavise od broja meceva tj. EK.

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 20.09.2017
10:08

Neka deli porcije sa Djokom, a ako to nece da radi, i on ce da postane dinamican:-D

avatar
Predrag Drobnjak
Wednesday, 20.09.2017
01:55

Vilson ce u Dinamik izgleda... Delim misljenje, nije bilo potrebe za poslednjom trojicom, ali sacekajmo, mozda ispadne dobro. Kada su okolnosti vec ovakve, voleo bih da vidim Vanju na poziciji tri, visok je 200-201, atletski sasvim dobar.Ne verujem Cakarevicu, a treba dati malo prostora i Slobi J, previse imamo bekova.Fali centar razbijac.

avatar
MilanAntunovic
Tuesday, 19.09.2017
21:40

Dovedite vi Kembela I onda ce biti tim za respekt.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 19.09.2017
23:11

Problematičan je. Bolje Ali Traore il Kaba

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 19.09.2017
21:32

Ne svidja mi se nikako. 1 2 i 4 moze proći. 5 i 3 nikako. Krila su nam katastrofalne atlete i ne skacu i Losi su u poenima i odbrani. Tu bi nam Lego Devin Oliver. 5 Mora da bude barem 2.15 . SALIC nema snagu a ni šut ni razmisljanje kao i Pecarski i Tomic. Tu bi lego Kaba ili Ivana Marinković ili Miro Bilan. Cuo sam da je blizu potpisivanja za Šibenik. Greota bi bilo da ne igra barem Evrokup. Odlican centar

avatar
nemam pojma
Tuesday, 19.09.2017
23:59

Čoveče, Devin igra za Olimpiju, dosadan si. Šalić i Tomić nemau snagu!? Ti dečko ili se zezaš ili pojma nemaš. A igrači na trojci, Čakar i Tanasko su svakako skočni i atletični. Na dalmatince trenutno, pa još neko vreme u KKP ZABORAVI!!!

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 20.09.2017
10:10

Ivana:-) Brate, kakvo razmisljanje ima Tomic? Otkud je Bilan realan, sta ti je, vidis da jedva krpimo kraj sa krajem...

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 20.09.2017
10:07

Devin Oliver jeste igrac Olimpije a da li znaci da mi samo moramo kupovati igrace koji nemaju ugovor?

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 20.09.2017
08:01

Не зеза се. Нема појма