Najavljeno - učinjeno! Budućnost još jača!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2019.
18:38
Izvor: Sportske.net

Podgoričani nastavljaju da se pojačavaju pred novu sezonu.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic

Povezane vesti

Ono što je pre šest dana, na početku priprema za novu sezonu najavio novi trener Budućnosti Slobodan Subotić, sinoć je i zvanično potvrđeno iz podgoričkog kluba.

Doskorašnji košarkaš zagrebačke Cedevite Džastin Kobs najnovije je pojačanje Budućnosti, i to na poziciji plejmejkera.

''Igrač koji nam je zadao toliko muka prošle sezone se pridružio našoj ekipi! Protiv našeg kluba je postizao 19.6 poena u proseku i umnogome otežao put ka finalu ABA lige'', ističu na zvaničnom klupskom sajtu Budućnosti.

Kobs je prošle sezone u ABA Ligi je ostvario prosečni učinak 14 poena i 4 asistencije. U Evrokupu je odigrao 16 utakmica, na kojima je prosečno beležio 14.5 poena i 5.5 asistencija.

Podsetimo, pre Kobsa, Budućnost je ovog leta angažovala i Skota Bamforda (bek), Hasana Martina (krilni centar), Martina Mejersa (centar) i Skota Vuda (bek), a velika pojačanja za njihov tim u odnosu na prošlu sezonu trebalo bi da budu Nikola Ivanović i Aleksa Ilić, koji su veći deo prošle sezone propustili zbog povreda.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Wednesday, 14.08.2019
20:48

I opet nece nista uraditi. Umesto onih od prosle sezone doveli 5 novih Amerikanaca. Tesko da ce to biti tim za vrhunske domete. Borice se sa Mornarom za cetvrtu poziciju.