Najveća opasnost za Zvezdu - bivši igrač "crveno-belih"!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.12.2020.
20:58
Izvor: Beta

Tako barem tvrdi Saša Obradović.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da veruje da njegova ekipa, uz sve što se događalo prethodnih dana, može da odigra dobru utakmicu protiv Zenita.

Zvezda je ranije danas saopštila da je nakon ponovljenih testiranja na korona virus utvrđeno da tim ima jednog pozitivnog, dok su svi ostali negativni. Tim je nakon toga otputovao za Sankt Peterburg.

"Uz sve što nam se događa i događalo prethodnih dana, verujem da možemo čvrstom i disciplinovanom igrom na obe strane terena da odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović, prenosi klub.

Obradović je naveo da je Zenit vrlo iskusna ekipa, formirana da se bori za plasman u Top 8.

"Već su pokazali da mogu svakoga da pobede u Evroligi, ključni igrač je Kevin Pengos, ali igra zavisi od mnogo igrača uz odličan balans unutrašnje i spoljne linije. Imaju odlične šutere u Beronu, Holinsu i Riversu, dobre skakače i visoke igrače u Tomasu, Gudaitisu", rekao je trener Zvezde.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da će "crveno-beli" pokušati da ove "iznenadne probleme ostave po strani koliko god je to moguće".

"Do utakmice u Rusiji praktično ćemo imati samo jedan lakši trening, a čeka nas ekipa koja je ove sezone pokazala da s pravom može da se nada visokom plasmanu. Većinu igrača dobro poznajemo, Berona i Riversa logično najbolje, ali sve su to igrači koji imaju već dosta evroligaških sezona u nogama i veliki kvalitet", rekao je Lazić.

baner

"Nema previše velikih reči u najavi ove utakmice, moramo da se 'skupimo' i odigramo prema dogovoru i borbeno, i verujem da dobar meč može da nam pruži priliku da se borimo za bodove", dodao je on.

Meč u "Sibur Areni" koji otvara 16. kolo Evrolige igra se sutra od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke