Navijači baš besni - Trojica u Partizanu "nisu ni došli na utakmicu"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.06.2016.
22:52
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana su nakon utakmice izrazili nezadovoljstvo igrom svojih ljubimaca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan danas nije ličio na sebe, izabranici Aleksandra Džikića su podlegli pritisku i izgubili od Crvene zvezde u prvoj utakmici finala plej-ofa Superlige sa veoma ubedljivih 31 poen prednosti.

Navijači gostujuće ekipe su bili veoma nezadovoljni nakon ovog izdanja Partizana, što se moglo zaključiti po njihovim objavama na društvenim mrežama.

Sa druge strane, navijači Crvene zvezde su uglavnom slavili Kvinsija Milera i Stefana Jovića koji su danas bili najbolji u crveno-belom dresu.

Naravno, još uvek ništa nije gotovo, igra se na tri dobijene utakmice, Partizan tek gubi sa 1:0, ali je Zvezda večerašnjom utakmicom pokazala ko je favorit.

Evo nekih tvitova navijača Partizana nakon utakmice protiv Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 04.06.2016
00:23

Trojica su samo dosla na utakmicu. Dzouns, Cvetkovic i Vilijams, ostali su 0.

avatar
svojnasvome
Friday, 03.06.2016
23:30

Sve stoji....al shvatite ljudi da je partizan sistemski iznutra rasturen i razvaljen....i mora proci neko vreme da se neke stvari sloze...jednostavno u srbiji posle gasenja par klubova se desava da je interes vladajucih struktura postojanje samo jednog kluba....ove price oko nekog finaniranja je samo mazanje ociju...istina je potpuna drugačija. ...zao mi je samo sto nismo krenuli bukvalno od pocetka...bolje je kao covek pod svim naletima pasti nego kao g---o ljubiti skute vucicu zarad nekih mrvica koje ni blizu ne odražavaju ono sta partizan kao klub sa svom istorijom uspesima i igracima tokom poslednjih 40 godina zasluzuje....ovo je doba czfmp cedevite sirokog krke na ustrb institucija tipa cibone partizana bosne olimpije...sto rece andric došlo vreme kad pametan zacuti budala progovori a fukara se obogati.

avatar
Nemanjaa Vidic No.1
Saturday, 04.06.2016
00:07

hahahahah opet placate igrace boga i oca i ti ovakve komentare stavljas :D plus ste govorili dobijate lagano hahaha

avatar
svojnasvome
Saturday, 04.06.2016
11:06

Ne znam ko je sta govorio a ja sta sam rekao stojim iza toga. ...oko cifara zaista je bezobrazno uopste ih pominjati i porediti.....

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 04.06.2016
00:10

Sto nisi pricao tako kad su Zvezdi nosili koseve, kad su nam igrali juniori a vi se silili, kad ste imali budzete od po 10 miliona, kad ste dovodili igrace direktno iz NBA lige ? Kad vam je B.T bio na svakoj utakmici |?

avatar
noomac
Friday, 03.06.2016
23:16

Morate da razumete svoje pulene, ne moze se protiv evropske zvezde, to protiv FMP-a mozete da pobedite neku, makar do godine :D

avatar
kizito
Friday, 03.06.2016
23:09

Pa kako bre cuveni Novica Ubica da omane? Ne mogu da verujem.

avatar
Markо Đorđević
Friday, 03.06.2016
22:59

Dobro se kret'o Novica Ubica, odlicno sutirao trojke. :D