Navijači Partizana hvale novajliju, a čija igra zabrinjava? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 29.12.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net

Daleko od toga da je ovo bila dobra partija ekipe Partizana, bez obzira na ostvarenu pobedu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Mučili su se crno-beli svih 40 minuta sa domaćom ekipom Olimpije, ni u jednom trenutku nisu uspevali da steknu prednost veću od nekih sedam poena razlike, pa je domaćin konstantno pretio da crno-belima nanese novi bolan udarac u ABA ligi.

To se ipak nije dogodilo, iako su pojedini košarkaši Partizana, poput Pejdža, u finišu pravili grube greške koje su mogle da budu mnogo skuplje kažnjene. Pristalice Partizana u pojedinim komentarima se čude što je Pejdž uopšte i dobio prednost u odnosu na Renfra u tim trenucima, imajući u vidu da je i protiv Cedevite pravio kardinalne greške u finišu meča.

Osim toga, navijače crno-belih brine i loš učinak Zagorca i Bandže Sija koji su upisali samo po poen, mada nisu mnogo ni šutirali i pored solidne minutaže. Doduše, Si je imao dve ukradene lopte i tri skoka. I Jankovićevi poeni su nedostajali, večeras je upisao samo dva, ali je dodao šest skokova.

Bilo kako bilo, Partizan je slavio sa 72:66 za kraj 2018. godine, a u prilogu pogledajte još zanimljivih komentara navijača crno-belih.
-
- - - - - - - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 29.12.2018
20:18

Lendejl se tek posle vratio i izvukao iz loseg meca i lose partije. Nedostajali su Zagorac i Jankovic, ali, i konstantniji i sigurniji Marinkovic pa tek onda Si.