Navijači Partizana mere pritisak, samo su tri stvari sigurne u životu! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.10.2020.
22:41
Izvor: Sportske.net

Još jedna završnica koja nije za one sa slabijim srcem...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Nije lako navijačima Partizana posle šokantnog raspleta u Beogradu.

"Crno-beli" su nakon dva produžetka i velike drame izgubili od Budućnost sa 101:100 iako je domaćin na nešto manje od dve sekunde do kraja meča imao prednost.

Na kraju, presudio je Danilo Nikolić, ali navijači domaće ekipe tvrde da to nije slučajno.

Na udaru su se našli ne toliko igrači, koliko stručni štab na čelu sa Vladom Šćepanovićem kojem pobeda u Evrokupu nije donela "kredit" kod velikog broja pristalica beogradskog tima.
Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Saturday, 10.10.2020
23:26

Ovaj Nikolic kada protiv nas ne bi ubacio sve sto sutne ruka bi mu otpala, cini mi se. Inace lose odigrana odbrana na tom poslednjem sutu. Dalje, centra nemamo to je cinjenica, a i neke igre u napadu nema. Ovo sto smo bili u poziciji da dobijemo je iskljucivo zahvaljujuci dobroj odbrani u drugom poluvremenu. Gordic slab, slabiji i od prosle slabe sezone koju je imao, centri beskorisni, osim Mozlija odbrambeno. I generalno mi smo trenutno na 50%, problem je sto dok dodjemo do neke optimalne forme vec ce biti previse poraza. Ah da, i Pejdz veoma , veoma problematican sa formom. Sve u svemu, guraj jao samo pa dokle se stigne. Ocigledno da para nema za nekakvo menjanje rostera, ali generalno meni se ne dopada kako izgledamo u napadu bez obzira na to da li imamo kvaliteta, ili ne. nekako mi je sve previse nepovezano, stihijski. Buducnost dobra ekipa i bice jos i bolji od ovoga, sigurno. Steata, mogli smo da dobijemo, ali sva tri zavrsna napada (ukljucujuci i ovaj sto je Kodi pogodio) su tragicno organizovana i osmisljena. U prvom se spusta lopta najgorem izvodjacu bacanja Mozliju, u drugom Jaramaz zabio glavu u parket i 18 sekundi stajao u jednom mestu pokusavajuci da smisli "vrucu vodu", a treci je realizovan na cistu srecu, bez ikakve ideje sta treba da se radi. I mene to vise brine od ovog sto je uslo u poslednjoj sekundi. Jankovic isperd ovog sto izbacuje niti brani njega, niti brani neki prostor, vec stoji tu tek onako da ga ima. I na karju, ALOOO BRE, sta je sa tim bacanjima, niko dva ne moze da spoji na cetvrtoj utakmici u nizu!!!

avatar
papirnica
Saturday, 10.10.2020
23:04

Ekipa je super nama samo fali trener tipa Milojevič ili Đikič, Ščepanoviču pa vrata što pre vidi se da je zalutao na klupi nema pojma šta radi.

avatar
djordja
Saturday, 10.10.2020
23:03

Tako je to kad skoro 40 minuta, igra Pejdz sa indeksom -` trazite odgvornost Loncara, on drzi sportski sektor

avatar
No.1 Gargamel
Saturday, 10.10.2020
22:51

uf, brate, ovi krenuli fudbalski.