Navijači Zvezde besni zbog poraza u Baru, neki tvrde - namerno!? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 10.02.2020.
20:09
Izvor: Sportske.net

Ipak, nezadovoljstvo igrom je itekako prisutno i pored brojnih kalkulacija.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras doživela veoma neugodan poraz u trci za plejof ABA lige.

U Baru je od "crveno-belih" bio bolji Mornar 71:63 koji se ovom pobedom ozbiljno kandidovao za mesto među četiri najbolja tima na Jadranu.

Niti jednog trenutka pobeda domaće ekipe nije bila dovedena u pitanje, to je posebno razbesnelo navijače Zvezde koji su već pronašli krivce za ovakav poraz.

Ipak, neki od njih smatraju da su gosti namerno izgubili kako bi u eventualnom finalu ABA lige imali prednost domaćeg terena.

Šala ili zbilja, pred izabranicima Dragana Šakote je veliki izazov u nastavku sezone pošto zajedno sa Cedevita Olimpijom i upravo Mornarom ima učinak 12-7 u ABA ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Tuesday, 11.02.2020
14:47

Licemeri,ako ste namerno izgubili (kao što tvituju "stručnjaci") onda trebate biti kažnjeni za nameštanje ili...i to ide uz Duha lebdećeg?

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 11.02.2020
11:25

Moj zaključak,na osnovu onoga što vidim , je da igrači Zvezde teško igraju utakmice pod pritiskom.To se potvrđuje tokom cele sezone.Dok imaju vrapca u ruci,oni stegnuti (mislim na one najbolje),a kada se praktično utakmica izgubi,oni rasterećeni počinju da pogađaju i stižu rezultat iz debelog minusa.Nekada to uspe ,a nekada ne. To se odnosi i na Evroligu i na ABA ligu.Na taj način stranci dostignu željenu statistiku,a njima je to najvažnije,pa rezultat kako ispadne. Kriza je prisutna kod domaćih igrača(ne mislim samo na Zvezdu),koji su dosegli 25-26 godina(sem Simanića),a i danas nije jasno ,da li će dostići projektovani nivo.Ozbiljno pitanje,zašto u tim godinama, nisu već u nekom inostranom klubu,a povratnici (Jaramaz i Zagorac) polako pokazuju da se borbenošću polako vraćaju,a koliko će to biti ,videćemo,jer su to bili draftovani igrači za NBA,pre 2-3 godine.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 11.02.2020
01:16

Hahah, ali gledaj svi znaju da idu na cetvrto mesto, a jedina istina je bukvalno cele sezone Zvezde da kad nema trojki preko ruke da ulaze u seriji oni ne mogu nikog da dobiju. Cela filozofija im se zasniva da im par igraca ispucavaju preko jednog, dva, ili tri coveka, pa kad dodje utakmica da se pogadja moze i da se dobija. U suprotnom su ogromni problemi. Ovaj Mornar je toliko smesna ekipa da je sramota da uopste imas zaostatak u utakmici sa njima, a ne da imas -24 uz 15 njihovih promasenih bacanja u tom trenutku. Ovo bi ozbiljan tim u tom trenutku zavrsio na +40, a ne da dozvoli da se ulazi u neizvesnu zavrsnicu. Sve u svemu, parovi u polufinalu ce biti Buducnost - Zvezda i Partizan - Mornar najverovatnije. Mada, pisao sam vec, ako Zvezda kiksne od Olimpije kojim slucajem nece ni uci medju cetiri. Zvezda je mogla da pakuje cetvrto mesto da je pobedila veceras, a da onda puste Cedevitu, ovako je to mesto prilicno nerealno.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 11.02.2020
00:07

Čekaj, vi želite na nas, namerno?! AhahahahahHahahaha

avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 11.02.2020
00:28

pa ne najbolje da se Partizan Vas plaši.Dosta ste kao sveća goreli ,ali svaka se sveća istopi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.02.2020
22:10

Veliko BRAVO Barani zasluzena pobeda i cista kao suza.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 10.02.2020
21:29

Onaj što je napisao da ako zvezda bude 4. i prođe u finale ima prednost domaćeg terena, malo se za*ebao. Čak i u tom slučaju, ne bi imali prednost domaćeg terena bez obzira što što bi eventualno izbacili najboljeplasiranu ekipu...

avatar
Petar Petar
Tuesday, 11.02.2020
01:02

Pa glup, to moze samo Panter smisliti takav scenario. Sta dalje pisati o njemu. Generalno, jedna je istina, ako Zvezda kojim slucajem kiksne od Cedevite bice pa-pa za ovu sezonu. Onda Buducnost moze izgubiti i od Mornara (sa kojima igra utakmicu dan kasnije od Zvezda - Cedevita) i od Cedevite. Cedevita i Mornar lagano onda mogu do tri pobede i Zvezda moze da odleprsa iz plej ofa. Pazi, namerno izgubili, a nisu ni obezbedili mesto u plej ofu da bi mogli da razmisljaju o pozicijama. Realno bi bilo da Zvezda zavrsi na trecem mestu jer ima najbolji raspored i realno bi bilo da Cedevita ispadne jer ima najtezi, ali nista nije nemoguce. Kazem, ako Zvezda kiksne od Cedevite Buducnost moze lagano pustiti i Bar i Cedevitu da dobiju, u poslednjem kolu Cedevita igra sa Krkom sto je sigurica, FMP nema sanse da dobije u Podgorici, a Mornar ce lako resiti Megu. Zvezda ce takodje lagano dobiti poslednje dve, ali njoj to i nece biti bitne utakmice ako kiksne protiv Cedevite (sto je ipak po meni malo verovatno, ali ovo pisem u duhu te izjave da su namerno izgubili). Po meni Zvezda nikako ne moze biti cetvra, tj najteze ce se ta situacija namestiti, bice ili treca, ili peta. U sustini, ako nemas prednost domaceg terena pozicija je potpuno nebitna od kad u ovom takmicenju samo osvajanje titule nesto znaci. Ispao u polufinalu, ili finalu nista bitno ne menja, tako da trazenje protivnika za polufinale je idiotarija nedovoljno upucenih u ovaj sport i ovu ligu.

avatar
Sale Mladenovic
Monday, 10.02.2020
21:28

Au koliko se Vi razumete.Kao prvo četvrti nemožete više nikako biti.Imate isto pobeda kao Olimpija i Mornar.Imaćete bolji skor od oboje.Znači ako pobedite Olimpiju imate pobedu više od njih a bolji skor od Mornara (ako on dobije Budućnost).Ako izgubite od Olimpije ,Budućnost će pustiti Mornar i Vi ste peti.Ja bi lično voleo da budete četvrti ,ali to jedino nemožete.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 11.02.2020
01:02
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.02.2020
21:27

Ne brini, znaju igrači FMP-a da nose tuđe dresove. To što tvrde da su namestili utakmicu, a ne traže kazne za nameštanje dovoljno govori kakvi su to licemeri.

avatar
paok
Monday, 10.02.2020
21:25

Kako ovi tviterasi lupaju, cuj izgubili namerno. Ko vama garantuje da ce te lako izbaciti Partizan ili Buducnost, ako uopste udjete medju 4.

avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 11.02.2020
00:30

Pa koliko su plitki ni ne znaju da nemaju šanse da završe na četvrtom mestu pa da i sami upisuju sve rezultate naredna tri kola.Mogu da budu samo treći ili peti.

avatar
Realni Arthur
Monday, 10.02.2020
21:12

Ne znam sta da kazem, a ko vam kazem da prvi put nisam toliko neraspolozen zbog poraza, nemam sta da dodam, sta je tu je! Sad ide li KUP ili jos neka blamaza u Evroligi! Jer izgleda da ove godine izblamiracemo se posteno! Ali, Boze moj, nije nikakav problem, vec je postalo dosadna Evroliga kad nemas nikakvu ulogu, pa mogli bi malo da odmorimo! Najvise me boli potpuni sumrak ovog vecnog talenta SImanica, to me boli, sta li je tom decku u glavi ja ne znam, ali nemoguce je da ni Radonja, ni Alimpije, ni Tomic, ni onaj privremeni, niti Sakota nisu uspeli da ga nekako skockaju u kosarkasa, nek ide brate gde god hoce, mislim ista hemija ko onaj Pecarski znaci nemaju razlike, slabasni, bez energije, bez zara, nit slani nit slatki! Dobric druga prica, ne znam vise sta se dogadja sa njim isto, on ima neku energiju ali imam utisak da u timu Zvezde vecina igraca nema samopouzdanja i to ce da im kosta svih titula, znaci nazalost ove godine sve su sanse da avrsimo bez ijednog trofeja! Srecno moja Zvezdo

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 10.02.2020
21:30

Pa u ovakvom rasulu ni oni se ne snalaze,Simanic je prosle sezone bio i vise nego korektan,sad je uzasan,ali je sve uzasno u kratkom.A Dobric po meni ne dobija dovoljno minuta,on igra po 10 minuta po utakmici,tako da ne znam sta ocekujes i od njega,da udje i da resi sve,i on je prosle sezone bio jako dobar kad se lomilo,zasto su oni pali,pa mislim da nije do njih,jednostavno se izgubilo samopouzdanje,a kako objasnjavas utakmicu protiv Himkija,Dobric krenuo sjajno imao sto posto sut igrao samo 10 minita zato sto ga nas strucnjak drzao na klupi i onda nema ga Dobric pa nema ga nazalost.Da je lose,lose je bas,kako ce da se zavrsi ne znam,videcemo,sto se tice srece pa bice nam bas potrebna ove godine!